17.7 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent deixa escapar dos punts molt importants a Benifairó (2-2)

Els de Cristian Ferrándiz es van relaxar després del 0 a 2, el que va provocar que la UE Benifairó empatara a l’últim minut.

El Deportivo Ontinyent visitava Benifairó de la Valldigna amb l’objectiu de conquistar un dels camps més difícils de la categoria. Els de Cristian Ferrándiz volien ser el primer equip en guanyar-li a la UE Benifairó a la seua casa, i van estar molt a prop d’aconseguir-ho.

El Deportivo domina fins al segon gol

A pesar que la primera part va estar igualada, el conjunt ontinyentí va dominar durant la primera hora de partit. Tant va ser així, que el Deportivo es va avançar al marcador just abans que l’àrbitra assenyalara el final de la primera meitat. Els de Cristian Ferrándiz van aprofitar un contraatac d’un córner a favor dels locals que va acabar amb una gran jugada de Cambreta. El davanter ontinyentí va fer una passada a Chorques perquè aquest posara el 0 a 1 a l’electrònic.

Quan els jugadors van eixir dels vestuaris, el Deportivo Ontinyent va continuar assetjant la porteria rival. Els blanc-i-negres van tindre paciència fins que van trobar l’ocasió oportuna per ampliar el seu avantatge. Quan el partit arribava a l’hora de joc, Bernat va posar una centrada que va rebutjar un defensa, en canvi, el baló li va caure a Cambreta que no va perdonar. L’atacant blan-i-negre ja suma set gols aquesta temporada.

A pesar d’estar amb un jugador més, els ontinyentins es van relaxar a la recta final

Després que Cambreta fera el 0 a 2, el Deportivo Ontinyent va baixar la intensitat, i va pagar les conseqüències. La UE Benifairó va començar a atacar i a tindre les ocasions que no havia tingut fins a eixe moment, aleshores va arribar el primer gol per retallar distàncies gràcies a una volea des de la frontal de l’àrea d’Eric.

Rubel, que havia entrat per Juan Vicente a la segona part, va ser expulsat quan faltaven quinze minuts per al final de l’encontre per doble targeta groga. En canvi, l’expulsió no va afectar el Benifairó, que va seguir atacant fins a empatar el partit a l’última jugada després d’un córner que va rematar Esteban.

Amb aquest empat, el Deportivo Ontinyent perd una oportunitat d’or per empatar a punts amb el líder. El conjunt de la Vall d’Albaida cau a la quarta possició, però està a tan sols dos punts del Benifaió i el Simat, colíders de la categoria.

FITXA TÈCNICA:

DEPORTIVO ONTINYENT: Picot; Álex, Capone, Abdon, Adri; Omar (Carlos Mas 62′), Mata (Javier Francés 83′), Juanito, Bernat (Francesc 77′); Cambreta (Manel Tomas 77′) i Chorques (Jordi González 62′)

UE BENIFAIRÓ: Christian Peiró; Jordi Giner, Eric Escrihuela, Federic Benavent, Esteban Gil, Sergi Misfud, Ricard Fabra (Guillem Vercher 58′), Juan Vicente (Rubel 58′) , Josep Gómez (Albert Misfud 82′), Marc Salavert i Marc Alberola (Víctor Vercher 58′)

GOLS: 0-1 Bernat (44′); 0-2 Cambreta (57′); 1-2 Eric Escrihuela (72′); 2-2 Esteban Gil (90′)

ÀRBITRA: Raquel Ortiz Garcia. Amonesta als locals Eric Escrihuela (29′), Juan Vicente Fonseca (40′), Rubel (62′ i 77′) Josep Gómez (67′), Jordi Giner (77′), Sergi Misfud (82′) i Marc Salavert (90′) i als visitants; Chorques (30′) i Bernat (78′). Expulsa a Rubel (77′)