20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentCambreta referma el títol de pitxitxi en la derrota del Deportivo Ontinyent...

Cambreta referma el títol de pitxitxi en la derrota del Deportivo Ontinyent (1-2)

El Deportivo Ontinyent ha acomiadat la temporada amb una derrota davant l’Olímpic que ha tret profit a dues de les poques accions de gols que hi ha hagut al partit. Al minut 3, Carles Vidal ha aprofitat una treta des de la cantonada per superar a Palopa i avançar als xativins en el marcador. Un gol que ha encetat una lluita de gladiadors que han anul·lat qualsevol aproximació amb perill a les dues porteries. Tan sols, el títol de màxim golejador de Cambreta ha aportat algun al·licient a un enfrontament descafeïnat en objectius. Precisament, el 9 del Deportivo Ontinyent ha aprofitat un baló bombejat a l’àrea xativina per demostrar que és el més llest de la classe, robant-li la cartera a Carles i provocant una màxima pena que ell mateix ha convertit per posar les taules en el marcador i sumant la 24 diana aquesta temporada.

La segona part ha estat una miqueta més generosa pel a l’espectacle. Per cert, parlant d’ambientació, molt de mèrit per al grup de xavals de l’escola que s’han donat cita en la segona volta de la lliga per animar als blanc-i-negres. No han parat de cantar durant tot el partit i la veritat que s’han fet notar.

Segona part més entretinguda
A la gespa sintètica de la Puríssima, Jara ha substituït a Ochoa i de les seues botes s’han gestat dues de les grans oportunitats dels de Guarner, amb dos mà a mà que ha tret el porter visitant.
Els locals han perdonat i Israel ha sentenciat amb una rematada al primer pal que ha superat a un Palopa el qual, minuts més tard, ha evitat una altra diana de Matías Aquino en el llançament d’un lliure directe que el porter del Deportivo ha rebutjat a córner. Tot i la poalada d’aigua freda, el Deportivo Ontinyent no ha tirat la tovallola i ha cercat el gol de l’empat. Bernat ha estat prop d’aconseguir-ho, però s’ha topat amb una gran parada d’Antonio.

Al remat, final de temporada per a un Deportivo Ontinyent amb dues cares; ha sigut capaç de guanyar a equips top de la categoria, però s’ha mostrat irregular davant rivals de la seua lliga. A partir d’ara s’obri un món de possibilitats, que dependrà de la filialitat amb l’Ontinyent 1931. No obstant això, possiblement algun dels jugadors més destacats del planter han pogut vestir la samarreta blanc-i-negra del Deportivo Ontinyent per última vegada. Caldrà estar atents a les pròximes setmanes.

Fitxa tècnica
Deportivo Ontinyent: Palopa, Alex, Tono Huertas, Juanjo, Abdón, Víctor Giner, Esteban, Adri, Bernat, Ochoa, Cambreta. En la segona meitat han entrat Juanito, Aarón i Jara.

Olìmpic de Xàtiva: Antonio, Carles, Ekedi, Migue, Alberto, Aquino, Vicent, Guillén, Mihajlovic, Llorenç i Rueda. També han tingut minuts Joan, Fuster, Israel, Cesáreo i Corbalán.

Gols: 0-1 Carles (3′) 1-1 Cambreta,p (21′) 1-2 Israel (74′)