20.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentDues errades defensives derroten a un Deportivo Ontinyent espés (1-2)

Dues errades defensives derroten a un Deportivo Ontinyent espés (1-2)

Dues errades en la segona meitat han penalitzat al Deportivo Ontinyent que ha sumat la segona derrota consecutiva en lliga, esta vegada davant el CE Alberic, i diu definitivament adéu a qualsevol opció de militar en la Lliga Comunitat la pròxima campanya.
Els de Guarner han signat una primera part fluixa sense un domini clar, però amb un acumulat d’ocasions major que el rival que no ha inquietat a Palopa. De fet, les dues ocasions més clares han sigut blanc-i-negres. La primera d’elles una mà a mà d’Ochoa que ha tret el porter Víctor en la cama mentre que la segona, ja en els instants finals de la primera part, el golàs d’Iñaki en engaltar una volea des de fora de l’àrea que ha entrat dintre de la porteria alberiquera.

Gol d’Iñaki

Els ontinyentins han entrat adormits i el rival ho ha aprofitat amb dues dianes de Wellington qui no ha desaprofitat la feblesa defensiva del Deportivo Ontinyent. A més, els locals s’han quedat amb un efectiu menys per l’expulsió d’Iñaki. No obstant això, l’equip ho ha intentat amb pilotades llargues cercant el miracle del trident Cambreta-Bernat i Jara. Precisament, de les seues botes s’ha ordit la més clara dels de la Puríssima, però el remat de Jara l’ha tret un jugador visitant sota els pals.
Per contra, les contres dels homes de Carlos Romeu semblaven demolidores, però els ha faltat convicció en els metres finals. Al remat, derrota del Deportivo Ontinyent al que sols li quedarà completar una campanya on la falta de regularitat li ha impedit aconseguir l’objectiu de classificar-se per a la lliga Comunitat.