14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeEsportsMatías Aquino ix al rescat de l'Ontinyent 1931 (2-0)

Matías Aquino ix al rescat de l’Ontinyent 1931 (2-0)

El davanter murcià ha fet un doblet espectacular que ha servit per donar la victòria als de la Vall d’Albaida i trencar la ratxa del Racing Benidorm.

Després de la dura derrota a Gandia, i del triomf al debut en la ‘Nostra Copa’, l’Ontinyent 1931 tornava a la competició lliguera per enfrontar-se a un equip que portava 9 partits consecutius sense conèixer la derrota, el Racing CF Benidorm.

La pressió del Racing Benidorm asfixia a l’Ontinyent 1931

La primera part va tindre de tot menys gols. El conjunt visitant va començar el partit exercint una pressió alta que va impedir a l’Ontinyent 1931 fer el seu joc de possessió. Els de Roberto Bas no trobaven cap espai per a traure el baló jugat als primers minuts. Després, la intensitat va baixar un poc, però les ocasions de l’equip local brillaven per la seua absència.

A pesar que els blanc-i-negres no van tindre cap ocasió clara als primers tres quarts d’hora, el Racing Benidorm sí que va arribar a la porteria ontinyentina. Al minut 9, José Sánchez va aprofitar un error en eixida de baló per posar una passada de la mort cap a César, qui va rematar, però es va trobar amb un enorme Ivelin.

Quan el partit anava a arribar a la seua primera mitja hora, César va aprofitar un baló solt per a entrar dins l’àrea i definir amb molta qualitat. El gol suposava el 0 a 1 per als de Benidorm, però el línia va anul·lar el tant per fora de joc, el que va incendiar als visitants.

Aquino al rescat

La segona part va tindre dos noms clau per a l’Ontinyent 1931, Ivelin i Matías Aquino. Als pocs minuts que l’àrbitre donara inici a la segona meitat, Marc Tormo va fer una errada que va deixar a César soles davant Ivelin. El davanter del Racing Benidorm va definir amb tranquil·litat, però enfront tenia al porter ontinyentí per salvar al seu equip.

El partit començava a calfar-se, i a partir d’una falta va arribar el primer gol de l’encontre. Al minut 59, Rafeta va fer una gran centrada al segon pal, on estava Matías Aquino per fer un gran remat al vol que va avançar a l’Ontinyent.

L’Ontinyent 1931 se’n va créixer després del gol. Els de Roberto Bas es trobaven molt més còmodes al terreny de joc gràcies als canvis, i no paraven d’assetjar la porteria rival. A més, al voltant del minut 80 el Racing Benidorm es quedava amb un jugador menys, ja que Patricio va fer dues faltes en dos minuts que van suposar la seua expulsió.

Ja a la recta final, el partit es va igualar, però Matías Aquino volia el seu doblet. Chimo Reig va fer una bona centrada que no va rebutjar Camarasa. Aleshores, el davanter murcià va arribar per a espentar-la i fer el gol de la sentència. Així, els blanc-i-negres trenquen la gran ratxa dels de la Marina Baixa i sumen tres punts que els mantenen prop del lideratge.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Paco Sáez, Rubén Bella, Marc Tormo, Rafeta; Alberto Osoro, Alexandru (Diego Cambra 86′), Jorge García (Alejandro Peiró 45′) ; Lluis Felipe (Chimo Reig 72′), Pablo Francés (Iván Ceballos 86′) i Matías Aquino

RACING CF BENIDORM: Álvaro; Crespo, Berni, Camarasa, Úbeda (Juanlu 65′); Pato, José Sánchez, Gallego (Rafael 84′), Antonio; Gato (Víctor Martínez 84′) i César

GOLS: 1-0 Matías Aquino (59′), 2-0 Matías Aquino (90′)

ÀRBITRE: Jorge Javier Crespo Calero. Amonesta als locals; Alexandru (28′), Aquino (42′), Pablo Francés (75′), Paco Sáez (75′) i als visitants; Camarasa (58′), José Sánchez (59′), José Soler (75′), Patricio (78′ i 79′). Expulsa a Patricio al 79′

ASISTENT 1: Enrique Vicente López Herraiz

ASSISTENT 2: Adrián Arcas Ñeco