15.3 C
Dissabte, abril 27, 2024
HomeBenigànim CFEl Benigànim creu en l'ascens a Preferent (1-4)

El Benigànim creu en l’ascens a Preferent (1-4)

En partit avançat a la jornada d’este dimecres, el Benigànim va imposar la seua llei davant el Beniarrés al qual va derrotar amb un aclaridor 1 a 4, en un encontre disputat en el camp de la Morera de Cocentaina.
Des del primer minut els ganxuts van guiar l’encontre pel camí més convenient per als seus interessos i a més de les quatre dianes, els de Marcos Camacho van perdonar un marcador més inflat. Així, al minut 26, Boni va obrir el camí a la victòria amb el primer del seu equip. En les acaballes del primer temps, Josep va posar terra pel mig amb una gran diana. Després del pas per vestidors, els beniarresins acurtaren distàncies mitjançant Bermúdez. Ramón va posar de nou tranquil·litat en el marcador amb la tercera diana que va precedir a la de David Todolí, autor del quart gols dels blancs-i-rojos amb el qual es va posar el punt final a un partit en què el principal protagonista va ser el Benigànim CF.
Amb esta victòria, els de Marcos Camacho claven pressió a l’Algemesí, descansa aquesta setmana, i al Deportivo Ontinyent que té un partit molt complicat al Sequiol davant el Llosa.
Per part del Benigànim CF jugaren d’inici amb Palopa, Adrià, Alex Ferri, Xavi Sanchis, Signes, Albelda, Voro, Todolí, Ramonet, Josep i Boni. També tingueren minuts Kevin, Raúl, Joel i Emilio Ortolá.