9.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeEducacióL’equip d’Educació Ambiental estrena eslògan i logotip per a la seua tasca...

L’equip d’Educació Ambiental estrena eslògan i logotip per a la seua tasca de conscienciació a la Vall d’Albaida

La campanya anomenada Millora de la recollida selectiva de residus va ser llançada a l’alumnat de 6é de primària dels centres educatius que formaven part del programa Composta Escola del Consorci de Residus. El CEIP Doctor Esplugues de Montaverner va participar amb 12 propostes, el CEIP Bonavista d’Ontinyent amb 19 participacions i el CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent amb 1 participació.

Un total de 32 propostes creatives que es va sotmetre a votació per part dels treballadors i treballadores de l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat. La guanyadora del concurs va ser una alumna del CEIP Doctor Esplugues de Montaverner, sota el pseudònim d’AGLO.

Per celebrar-ho, l’equip d’Educació Ambiental va visitar el centre a Montaverner, per tal de fer l’entrega de diplomes a totes les xiquetes i els xiquets participants, a més d’un joc de taula per a la guanyadora.

Des d’aleshores es pot visitar l’exposició dels 32 dibuixos al centre educatiu montaverní, amb accés per l’entrada del carrer de la Mare de Déu del Loreto. Unes propostes molt originals i que mostren la gran sensibilització que les noves generacions senten per la cura i l’estima a la natura, així com per la seua conservació.

L’Àrea de Medi Ambient agraeix la bona rebuda i la implicació del professorat i l’alumnat participant, ja que l’educació és la base d’un canvi necessari cap a un món més respectuós i sostenible.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe