12.7 C
Dimarts, abril 30, 2024
HomeAtletismeCentenars de corredors participen al IV Memorial Ricardo Borredà Pla de Benigànim

El Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida torna després d’un mes de paró amb aquesta cursa al municipi beniganí

El IV Memorial Ricardo Borredà Pla ha sigut la 4a parada del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida. La primera cursa d’abril després d’un mes de paró, ja que l’última prova va ser la VIII Volta a Peu d’Alfarrasí.

Més de 400 corredors i corredores han participat en la categoria d’adults d’aquest circuit consolidat a la comarca. A banda, van participar molts més xiquets i xiquetes a les categories infantil, benjamí, i aleví.

Els participants van recórrer un total de 10 km pels carrers del municipi en una cursa que va començar i acabar al Parc de la Beata Inés. David Martínez, del Club Atletisme Rickysporteam Alzira va ser el més ràpid de la prova amb un temps de 33′ 15″. Juan Gimeno (Serrano Club Atletismo) i César López (CE La Vespa de Novetle) amb uns temps de 33′ 23″ i 33′ 33″, respectivament, el van acompanyar al pòdium.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Carbó, del CA Montaverner, que va tardar 40′ 32″ en arribar a meta. Maria Salmerón (CA Ontinyent) i Mª del Mar Bernabéu van quedar 2a i 3a amb uns temps de 41′ 02″ i 42′ 08″, respectivament.

D’altra banda, va ser un dia emotiu a Benigànim per un reconeixement molt important que destaca la solidaritat que hi ha a la Vall d’Albaida. El Club Tortugues Coixes de Benigànim, que va organitzar la cursa, va fer entrega d’un reconeixement a Los Mejores Guerreros.

La pròxima parada del Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida serà aquest dissabte 29 d’abril a la IX Volta a Peu de Bèlgida.