16.5 C
Albaida
Dimecres, maig 1, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentHéctor Tolsá, seleccionat per al Campionat d'Europa Youth amb la Selecció Espanyola

Héctor Tolsá, seleccionat per al Campionat d’Europa Youth amb la Selecció Espanyola

Héctor Tolsá és una de les promeses més importants que té Ontinyent si parlem d’esport. El triatleta ha sigut seleccionat per la Federació Espanyola de Triatló per al Campionat d’Europa Youth que se celebrarà a La Baule (França) del 15 al 18 de setembre.

La gran competició de l’esport europeu comptarà amb la participació dels esportistes nascuts entre 2005 i 2007. El campionat tracta de 2 carreres individuals (semifinal i final). D’altra banda, l’endemà tindrà lloc el relleu mixt, al qual participaran els 2 millors esportistes masculins i els 2 femenins.

La prova no és gens fàcil, ja que és molt ràpida. Les distàncies seran de 300 metres nadant, 8 km en bicicleta i 2 km corrent. Ara La Vall ha parlat amb Héctor Tolsá: “crec que aplegue en un molt bon estat de forma després d’haver estat 25 dies concentrat en el CAR de Sierra Nevada”.

A més, l’ontinyentí del CEA Bétera va ser campió d’Espanya de Duatló Cros Juvenil el passat mes de juliol, i subcampió en triatló. D’altra banda, el pròxim repte d’Héctor Tolsá és el Campionat d’Espanya Sprint que se celebrarà en Banyoles el 28 d’agost.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe