18.1 C
Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeEconomia8 empreses lluiten per les obres de la 2a fase del Museu...

8 empreses lluiten per les obres de la 2a fase del Museu Tèxtil a Ontinyent

Un total de 8 empreses han presentat ofertes per optar a executar les obres de la II Fase del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent i creació d’un Centre de Formació aparellat, que ha eixit a licitació pública per 2.499.999 euros iva inclós.  Cal recordar que l’actuació, que compta amb aportacions de la Diputació de València i dels fons europeus Feder del programa EDUSI, ja van eixir a concurs per 1.610.075 euros iva inclòs, quedant desert degut sobretot a l’increment dels costos de les matèries primeres i subministraments per la situació polític-econòmica internacional.

Així, aquest proper dijous la mesa de contractacions obrirà els primers arxius de les ofertes de les empreses, que són Binaria Compañia General de Construcciones, SL; Construcciones Frances SA, Construcciones Mico Ferrandiz SL, Construcciones, Rehabilitaciones, Instalaciones y Mantenimientos SA; Doalco SA, i Vainsa Infraestructuras SL; així com dues UTEs (Unió Temporal d’Empreses): Compañia Levantina de Edificación y Obras Públicas SA (CLEOP)-GLOBALKLEE SLU; i Guerola Tanser SLU-Contratas Vilor, SL.

Aquest mateix mes de juliol es preveu que es compte amb els preceptius informes tècnics sobre estos primers arxius, s’obriga l’arxiu que conté les ofertes econòmiques, i s’adjudique l’obra abans del mes d’agost. Una volta adjudicades, i després de complir-se amb els termes i processos legals, s’espera que les obres puguen començar previsiblement en setembre, amb un termini d’execució global de 16 mesos per a l’obra en sí, mentre que les obres d’urbanització de l’entorn tindran un termini d’execució de 3 mesos.

Per altra banda, ha eixit també a licitació pública la contractació de la direcció d’obra per a esta actuació, per un import de 101.277 euros iva inclós. Aquest procés es troba en fase de proposta d’adjudicació, a l’espera de l’ultim informe dels serveis tècnics per a que la mesa de contractacions faça la proposta adjudicació.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe