18.6 C
Dissabte, abril 27, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolPartit boig entre La Font d’en Carròs i L’Olleria (4-4)

Partit boig entre La Font d’en Carròs i L’Olleria (4-4)

Pluja de gols en La Plana, amb hat-trick de Nico Cháfer (en la foto d’arxiu) inclòs, en un duel trepidant i ple d’alternances en el marcador que podria haver guanyat qualsevol.

50 segons ha tardat el primer gol

Abans del primer minut ja havia arribat el primer gol en una jugada estranya en la que L’Olleria no ha estat encertat en tasques defensives. Fet que s’ha repetit durant el primer temps, en el qual s’ha notat que els vidriers no estaven còmodes en aquest camp de dimensions tant reduïdes. No obstant, al minut 18 Nico Cháfer ha ficat un córner al segon pal que Víctor Muñoz ha aconseguit l’empat, però de nou els de La Safor s’han ficat per davant després d’altra acció desencertada i desafortunada produïda al minut 23. Els visitants no acabaven de trobar la fórmula per a contrarestar el joc realitzat pels de La Plana.

Tot ha canviat en el segon temps, on els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro han apostat per un joc més directe. Això si, el nou empat ha arribat en una acció a baló parat, quan Nico Cháfer ha clavat de falta en el 49’. Una vegada més, tan sols cinc minuts després, s’ha ficat per davant La Font, però en el 62’ ha tornat a marcar Nico Cháfer, aquesta vegada de penal. Atacava L’Olleria en busca de la remuntada i finalment l’ha aconseguit amb Nico Cháfer tornat a ser protagonista, aconseguint el seu hat-trick al minut 79’ després de culminar una bona acció de Marc Escrivà amb assistència final de Yeray Pastor.

L’Olleria ha tingut que apostar pel futbol directe en el segon temps

No obstant, en els últims minuts el local Borja Carbó ha ficat el cuir en l’àrea i Marc Serrano, a la èpica, ha aconseguit ficar el 4-4 definitiu, que encara podria haver variat ja que Gonza ha gaudit de dos bones internades per banda, mentre que en la última acció ha sigut La Font el que ha estat apunt de marcar, aixina que el resultat podria donar-se per bo ja que s’ha sumat en un camp sempre complicat i en un duel en el que L’Olleria ha tingut que canviar l’estil de joc per a adaptar-se i donar-li continuïtat a la seua dinàmica sumadora, mantenint-se invictes una setmana més.

A més, seguiran en la segona posició amb 12 punts (3V-3E-0D) i amb el mateix avantatge respecte als seus perseguidors més propers, ja que tant l’Olímpic com el Castellonense també han empatat, mentre que el líder Ontinyent 1931 sí que s’escapa a 4 unitats ja que en el seu cas si que ha guanyat. La propera setmana, rebran en La Solana a un SIA Benigànim que està anant a més, comptant actualment amb 9 punts.

FITXA TÈCNICA:

CE LA FONT D’EN CARRÒS: Gabriel; Marc Fuster, Estruch, Falquet (Vicent Llácer, 76’), Joan Blanes (Sergio Verdú, 71’), Diakite, Ferran Pastor, Borja Carbó, Omar, Álvaro Nadal (Marc Borrás, 76’) i Marc Serrano.

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Raúl Mollá, Borja Borredà (Lucho, 65’), Emilio Gil (Yeray Pastor, 65’), Gonza, Álex Tormo (Marc Escrivà, 70’), Víctor Muñoz (Carlos Albuixech, 82’), Nico Cháfer, Nico Albiñana (Marc Tormo, 65’) i Álex Díaz.

GOLS: 1-0 Falquet (1’); 1-1 Víctor Muñoz (18’); 2-1 Falquet (23’); 2-2 Nico Cháfer (49’); 3-2 Álvaro Nadal (54’); 3-3 Nico Cháfer (62’); 3-4 Nico Cháfer (79’); 4-4 Marc Serrano (87’).

AMONESTACIONS: Al local Falquet (30’); i als visitants Emilio Ortolà ‘Gatu’ i Ricardo Gil en la banqueta (53’).