21.1 C
Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolOntinyent 1931L'Ontinyent 1931 remunta per consolidar-se al lideratge (3-1)

L’Ontinyent 1931 remunta per consolidar-se al lideratge (3-1)

Després de la difícil victòria a Sueca, l’Ontinyent 1931 ha tornat a guanyar per tercera jornada consecutiva, i continua sumant de tres a El Clariano. Tot i començar perdent, els de Roberto Bas han sabut refer-se i dominar un encontre que ha tingut interrupcions a la primera part, però que a la segona ha sigut molt més tranquil. Rafeta ha llançat el penal, i Nico i Casti han tornat a anotar.

El gol de l’Alberic fa despertar a l’Ontinyent 1931

L’inici de l’encontre ha sigut molt disputat. L’Ontinyent 1931 no ha mostrat el seu millor futbol als minuts inicials, i l’Alberic ha sabut aprofitar els seus moments a la primera mitja hora de partit. Edu ha avisat amb una gran volea, però Cristian ha volat per evitar el primer tant. En canvi, el segon tir del jugador visitant sí que ha entrat en la porteria blanc-i-negra després d’una jugada amb alguns rebots.

A partir del gol, l’Ontinyent 1931 ha despertat i ha començat a arrimar-se a la porteria de l’Alberic, fins que ha aparegut Lluis Felipe per fer una gran jugada per la banda dreta. El futbolista ontinyentí ha fet una bona passada per a un Nico Cabanes que, després de controlar, ha afusellat a Xuso i igualar el partit. Amb els de Roberto Bas molt endollats ha arribat el segon gol ontinyentí després d’un penal just abans del descans que ha convertit amb tranquil·litat Rafeta.

El jove triatleta ontinyentí Héctor Tolsá ha fet la treta d’honor després de proclamar-se campió d’Espanya i subcampió d’Europa

Juli per a la màgia

Després de l’eixida dels vestuaris el ritme de l’encontre ha baixat. Si la primera part ha sigut dura i amb moltes interrupcions, la segona ha sigut més tranquila. L’Ontinyent 1931 ha tingut més control del partit, i Juli ha aparegut per traure unes grans passades per als seus companys.

El primer regal de Juli ha sigut per a Alberto Botella amb una passada filtrada que ha desaprofitat l’ex del Muro amb un mal control. En canvi, els de Roberto Bas han dominat i controlat la segona meitat. Així, el tercer gol dels locals ha arribat gràcies a un contraatac. Juli ha fet una gran passada en llarg per a Casti, que en el mà a mà ha definit de vaselina per superar a Xuso i fer el gol de la tranquil·litat.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Chimo Reig, Pau Sanchis (Samuel 81′), Pablo Bonet, Rafeta (Jorge García 57′); Diego Cambra (Alberto Botella 58′), Alberto Osoro, Lluis Felipe; Nico Cabanes, Casti (Andreu Serrano 77′) i Juli (Jorge Soriano 77′)

CE ALBERIC SUCEMART: Xuso; Aaron (Rafeta 38′), Salva, Maki (Jabu 65′), Alberto, Bisbal, Jorge (Collibaly 74′), David (Marc 65′), Héctor, Terol (Cervelló 74′) i Edu

GOLS: 0-1 Edu (25′); 1-1 Nico Cabanes (42′); 2-1 Rafeta (P. 45′); 3-1 Casti (72′)

ÀRBITRE: Pablo Jover Zornoza. Amonesta als locals; Chimo Reig (35′), Pablo Bonet (42′) i als visitants; David (5′), Alberto (45′), Jorge (60′)

ASSISTENT 1: Andy Jiménez Checa

ASSISTENT 2: Álvaro Casado Samper