22.5 C
Albaida
Divendres, agost 19, 2022
HomeVall d´AlbaidaOntinyentM. Àngels Moreno assumeix el càrrec de Paloma Alberola en 'Compromís per...

M. Àngels Moreno assumeix el càrrec de Paloma Alberola en ‘Compromís per Ontinyent’

Aquest dijous ha sigut anunciat en roda de premsa el relleu polític dins el grup municipal Compromís per Ontinyent, que suposa la incorporació de M. Àngels Moreno com a regidora i portaveu adjunta de la formació, en lloc de Paloma Alberola. Moreno, professora del cicle formatiu de Promoció de la Igualtat de Gènere a l’IES Pou Clar d’Ontinyent, ocupava el lloc número 5 a la candidatura de Compromís per Ontinyent de les eleccions del 2019, per darrere de Natxo Mollà i Miquel À. Múrcia, que han renunciat a l’acta per les seues respectives obligacions laborals fora d’Ontinyent.

Pel que fa a Alberola, que compta amb més de 10 anys de militància a Compromís per Ontinyent, deixa el càrrec voluntàriament per motius personals i seguirà vinculada al col·lectiu local, presentant-se a la reelecció com a Secretària local de Més Compromís – Ontinyent. Aquest canvi també té com a objectiu ampliar els lideratges i la pluralitat de la coalició, per afrontar amb forces renovades els anys 2022 i 2023. Aquest dimecres se celebrava una assemblea local per comunicar la situació a la militància de Compromís per Ontinyent. La incorporació de M. Àngels Moreno va ser ratificada per unanimitat en la reunió.

En paraules de Paloma Alberola, “ha sigut un orgull poder representar a la ciutadania d’Ontinyent, aquella que ens ha votat i la que no, durant aquests dos anys i mig. Des del principi hem volgut treballar per impulsar canvis positius, fer una oposició responsable, que se centre a proposar i buscar camins alternatius que milloren allò que no està fent bé el govern municipal. Ara comence una etapa diferent, però també il·lusionant, més centrada en poder atendre la meua vida personal i professional, i alhora seguir vinculada al partit, amb l’objectiu de reforçar l’estructura interna de cara a uns anys molt intensos que tenim per davant, ja que volem ser l’alternativa de futur que necessita la nostra ciutat”.

Alberola també ha apuntat que “és una gran satisfacció que puguem sumar a la primera línia de la nostra acció política una persona compromesa i treballadora com M. Àngels Moreno. Sens dubte, el projecte queda en molt bones mans amb ella i amb el meu company Nico Calabuig al capdavant, per a continuar eixa tasca d’oposició constructiva i responsable, així com la gestió de les regidories que tenim delegades”.

Per la seua banda, M. Àngels Moreno ha exposat que “ostentar aquest càrrec suposa tot un repte, ja que tenim entre mans moltes idees i propostes per seguir millorant Ontinyent. Vull agrair personalment a Paloma Alberola tota la tasca realitzada, que servirà com a punt de partida per a aquesta nova etapa. És moment de continuar treballant junt amb el company Nico Calabuig per un Ajuntament amb les prioritats clares al servei d’un model de ciutat sostenible i equilibrat, el foment de més i millor participació ciutadana, la implementació de polítiques més ambicioses en igualtat, joventut, patrimoni o cultura, la creació de noves oportunitats econòmiques i laborals, la posada en marxa de més actuacions per a fer front a l’emergència climàtica, entre moltes altres qüestions”.

“Així mateix, continuarem reclamant més recursos per a l’Arxiu Municipal. Seguirem reivindicant la necessitat de més personal, més inversió, així com la seua dignificació a través de buscar un espai adequat i unificar tot el fons documental que conté, actualment dispers en diferents dependències municipals. També és prioritari afrontar l’accessibilitat de l’actual edifici per a persones amb mobilitat reduïda. Ontinyent compta amb un Arxiu valuosíssim, i és la nostra obligació protegir-lo, fer-lo accessible i dignificar-lo”, ha subratllat Moreno.

Per la seua banda, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha assenyalat que “ha sigut un plaer viure aquest temps de treball compartit al grup municipal amb Paloma Alberola. Ara comencem una nova etapa en la qual seguirem lluitant conjuntament, com sempre hem fet al llarg de la nostra trajectòria en la militància, per fer créixer el nostre projecte al servei del nostre poble. També vull donar la benvinguda a M. Àngels Moreno, i agrair-li el valent pas endavant que ha fet, que a més, enriquirà i donarà una nova perspectiva a la nostra línia de treball. A més, vull destacar que la seua incorporació dona més pluralitat a Compromís per Ontinyent, ja que és una persona d’una gran trajectòria de treball als moviments socials d’Ontinyent i la comarca, que es va sumar a la candidatura com a independent”.

Continuem aprofundint en la idea de fer gran el projecte des de la pluralitat i la coralitat. El nou grup municipal, junt amb l’equip de Polítiques Sectorials que vam posar en marxa fa uns mesos, així com tota persona que vulga sumar-se a les diferents maneres de participació que tenim obertes, fan que aquest siga un projecte col·lectiu, d’equip, que fuig de personalismes i individualismes. El nostre objectiu és continuar construint l’alternativa de govern plural i progressista que transforme el present i el futur d’Ontinyent“, ha conclòs Calabuig.

M. Àngels Moreno Martínez

M. Àngels Moreno va nàixer a Ontinyent el 1982. És llicenciada en Filosofia per la Universitat de València, i actualment professora a l’IES Pou Clar d’Ontinyent, al Cicle Superior de Promoció de la Igualtat de Gènere.

Anteriorment ha treballat a Acció Cultural del País Valencià, a la delegació de la Vall d’Albaida, i a l’Ajuntament de Montaverner, en la coordinació del festival de cinema documental ‘Mon.doc’. També ha col·laborat amb l’Associació d’Amistat amb el Poble Sahrauí, la Colla Ecologista ‘L’Arrel’ o l’EcoXarxa.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe