13.5 C
Dilluns, abril 29, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria encaixa una nova derrota en la seua visita al Dénia (3-2)

L’Olleria encaixa una nova derrota en la seua visita al Dénia (3-2)

Segueix la mala ratxa dels vidriers, que han pagat car una nova errada a l’hora de traure el baló jugat, el tornar a rebre un gol molt ràpid després de marcar ells, i el realitzar un penal molt innocent que damunt ha sigut just abans del descans.

S’han repetit certes errades i fets d’anteriors partits

Els dos equips afrontaven l’encontre amb dinàmiques negatives, aixina que tots dos eren conscients de la importància d’obtenir un bon resultat que funcionara com a punt d’inflexió, sent L’Olleria el primer en estar prop de marcar, tant amb un xut d’Emilio Gil des de fora de l’àrea en el minut 2 com en un de Yeray Pastor en el minut 9, fent Edu Samblás una gran parada. No obstant, el primer en marcar ha sigut el Dénia després d’una pèrdua a l’hora de traure el baló jugat des de darrere, fet que està castigant-los molt sovint durant aquest curs. Enrique Sirerol ha marcat d’aquesta forma l’1-0 en el minut 19.

Buscava ràpidament la reacció el conjunt vidrier després d’una centrada de Yeray Pastor que Nico Cháfer ha rematat fora. Alejandro Tormo ha insistit molt des de la banda dreta, amb centrades perillosíssimes, però l’empat ha arribat després d’un penal provocat per Gironés i transformat per Nico Cháfer en el 35’. No obstant, una vegada més l’alegria per als de La Vall d’Albaida ha durat poc, altre fet que ja ha passat varies vegades en aquest curs, ja que al minut següent ha tornat a marcar Enrique Sirerol. Ha pogut empatar Víctor Muñoz després d’una centrada d’Alejandro Tormo, però just abans del descans ha marcat Panucci de penal.

El 3-1 del primer temps ha sigut impossible d’igualar

Gol psicològic per a afrontar la segona part amb un ampli desavantatge, apostant des de la banqueta visitant per fer un doble canvi, i encara que no han tingut un inici molt encertat, han aconseguit reduir les distàncies en el 68’ després d’una treta de córner en la que finalment ha marcat Alejandro Tormo després d’uns retrucs. Cinc minuts després, una centrada de l’últim fitxatge realitzat, Noel, Bernat Ferrero l’ha rematat a les mans del porter, mentre que Vicent Puig ha evitat la sentència en un mà a mà amb Cristian Panucci. En el 78’, un córner tret per Nico Cháfer l’ha rematat Samuel Ferrándiz per dalt del travesser.

Ho intentava L’Olleria, tenint l’última Gironés després d’una contra, però finalment l’encontre ha acabat amb el resultat de 3-2 i una nova derrota d’un L’Olleria que perd una posició en detriment del Jávea i s’ubica penúltim amb 3 punts (1V-0E-6D). La pròxima oportunitat per a canviar aquesta dinàmica serà en La Solana davant el líder, l’Eldense B.

FITXA TÈCNICA:

CD DÉNIA: Edu Samblás; Álvaro Castillo, Destefano, Cristian Panucci, Leonardo (Bilal, 58’), Rubén Zazo, Jaime Ivars (Facundo, 65’), Oyewo (Renzo, 46’), Ferran Molina, Enrique Sirerol i Mohand (Carlos Ribes, 56’).

L’OLLERIA CF: Vicent Puig; Noel, Raúl Mollà, Gironés, Alejandro Tormo (Brayan, 89’), Emilio Gil (Jesús García, 46’), Yeray Pastor, Víctor Muñoz (Bernat Ferrero, 46’), Samuel Ferrándiz, Anoun i Nico Cháfer.

GOLS: 1-0 Enrique Siresol (19’); 1-1 Nico Cháfer de penal (35’); 2-1 Enrique Siresol (36’); 3-1 Cristian Panucci de penal (44’); 3-2 Alejandro Tormo (68’).

AMONESTACIONS: Als locals Ferran Molina (50’) i Facundo (75’); i al visitant Samuel Ferrándiz (44’).