Free Porn
xbporn
30.7 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeSocietatLes males condicions d'una casa i la pluja deixen perjudicis a alguns...

Les males condicions d’una casa i la pluja deixen perjudicis a alguns habitatges de la plaça Coronació

La pluja d’aquests últims dies està fent que molts veïns d’Ontinyent sofrisquen filtracions d’aigua i humitats a les seues cases. En concret, a la plaça de la Coronació, una casa va caure fa dos anys. Els propietaris bancaris no van reaccionar, i aquesta situació porta fent molt de mal als veïns als últims temps. Els mobles d’algunes cases han quedat inservibles, i les habitacions estan plenes d’aigua i humitats.

Quan la casa número 20 es va derrumbar fa dos anys, els veïns van denunciar la situació: “Vam cridar a l’Ajuntament i ens van dir que si haguera sigut la part de fora ho hagueren pogut arreglar, però al ser la part posterior costava molt”, assegura una veïna. Tècnics de l’Ajuntament d’Ontinyent confirmen que no existeix perill de caiguda que requerira l’actuació imminent.

La casa caiguda és propietat de Caixa Bank. Per això, fins que aquest no repare la casa que fa paret amb la d’aquests veïns, l’assegurament no pot arreglar els desperfectes, perquè quan torne a ploure es tornaran a fer les humitats i les filtracions d’aigua.

Amb els danys ocasionats aquesta setmana, els veïns de la plaça Coronació van tornar a reclamar a l’Ajuntament. Des del consistori ontinyentí s’explica que, tractant-se d’una propietat privada i fent cas omís la propietat a les exigències de l’Ajuntament per a reparar l’edifici, “es va procedir a dur endavant el procés d’execució subsidiària“. Així, l’Ajuntament s’encarrega d’adjudicar el projecte de rehabilitació i actualment “estem esperant que l’empresa adjudicatària comence els treballs”, informen.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe