17.4 C
Diumenge, abril 28, 2024
HomeVall d´AlbaidaAtzeneta d´AlbaidaL'Atzeneta UE passa a la 2a fase de l'ascens a 2a RFEF

L’Atzeneta UE passa a la 2a fase de l’ascens a 2a RFEF

A pesar de perdre per 0 a 1 contra el CD Roda, els de Berna Ballester fan bo el resultat de l’anada i passen a la següent ronda on s’enfrontaran al Torrent

L’Atzeneta UE fa un pas de gegant cap a l’objectiu de l’ascens de 3a a 2a RFEF. Els de Berna Ballester han remat en un mateix sentit i, tot i la derrota per 0 a 1 davant el CD Roda, els valldalbaidins han aconseguit passar de ronda, degut l’avantatge que van aconseguir en el partit d’anada, on van guanyar per 0 a 2.

Els gols de Ballester i Adrián en el primer encontre del play-off han acabat sent claus en una eliminatòria competida. L’Atzeneta sabia que no es podia confiar davant un rival difícil, però tan sols dos minuts va necessitar el Roda per avançar-se al marcador amb un gol d’Alejandro Chavero.

En canvi, l’Atzeneta no va perdre la concentració i va ressistir durant tot el partit on tots dos van tindre més ocasions per canviar l’electrònic. “Sabem que aquests partits es juguen a 180 minuts, per això li donàvem importància al resultat de la setmana passada. La gestió del partit ha sigut bona perquè començant tan prompte amb un gol en contra, amb el que això suposa a nivell anímic, l’equip ho ha gestionat bé“, va declarar Berna Ballester al club després del partit.

El conjunt taronja ja pensa en la final autonòmica del play-off d’ascens a 2a RFEF que jugarà aquest cap de setmana davant el Torrent CF. El partit d’anada serà a casa dels de l’Horta Sud, mentre que la tornada serà a El Regit. En cas que l’Atzeneta torne a passar de fase, els valldalbaidins s’ho jugaran tot, finalment, a una final nacional.