15.1 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolGolejada d’un L’Olleria que també demostra capacitat d’adaptació (1-5)

Golejada d’un L’Olleria que també demostra capacitat d’adaptació (1-5)

En un camp de reduïdes dimensions, i davant un equip totalment acostumat a aquestes condicions, L’Olleria ha sigut capaç de golejar a domicili per a seguir agafant moral i forces de cara a la promoció.

A priori no es tractava d’un partit fàcil, ja que els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro arribaven amb els deures fets després d’assegurar-se la setmana passada la seua presencia en la promoció d’ascens a Tercera RFEF, mentre que el Promeses Sueca apurava les seues opcions de poder seguir en la màxima categoria regional, fet que amb els resultats s’han donat ja s’ha confirmat, caient a una categoria inferior ja segur degut a la reestructuració del futbol regional que es va anunciar amb l’actual campanya ja iniciada i malgrat contar amb 16 punts més que l’equip que delimitaria el descens en una temporada “normal”.

Els germans Escrivà han sigut una combinació letal

No obstant, els vidriers, que han comptat amb bastants novetats en l’onze inicial, han demostrat molta ambició i que volen mantenir la segona posició, anant a per totes des del primer minut i mimetitzant-se amb futbol habitual del rival, totalment oposat al que sol utilitzar L’Olleria. Ja en el minut 6 una passada en llarg l’ha controlat Marc Escrivà i li la deixara de cara al seu germà Christian Escrivà per a fer el primer. Al minut següent, en una treta de banda, casi arriba el segon per part de Víctor Muñoz, però el seu remat ha anat al pal, mentre que a continuació ha sigut Samuel el que quasi marca després d’un córner tret per Nico Cháfer.

El Promeses Sueca ha buscat perill també en una treta de banda que també ha acabat amb el cuir estavellant-se amb el pal, mentre que poc després Rubén Martínez ha realitzat una gran intervenció, encara que l’acció havia quedat invalidada per fora de joc. Ja en el 34’ Borja Borredà ha realitzat un tir esquerrà que ha salvat el porter amb una gran parada, mentre que en el 38’ ha tingut que fer altra gran aturada Rubén Martínez, aquesta vegada per baix.

Pluja de gols en la segona part

Després del descans el domini ha sigut per als visitants i han anat arribant els gols en major quantitat. Primer avisava Lucho amb un tir des del mig del camp, i ja en el 65’ Christian Escrivà li ha guanyat l’esquena al defensa i l’acció ha acabat amb un penal que Emilio Gil ha transformat en el 0-2. Cinc minuts després ha sigut Marc Escrivà el que ha marcat a passada del seu germà Christian Escrivà després d’una acció combinada.

Ha reaccionat el Promeses Sueca en el 78’ després d’un baló llarg que ha acabat amb l’1-3 per part de Carles, però en el 85’ Emilio Gil ha pentinat cap a Gonza i l’extrem ha ficat la centrada per a que Marc Escrivà tornara a veure porteria, quedant-se molt prop del hat-trick ja que un tir seu l’ha aconseguit neutralitzar la defensa, arribant el quint per part de Gonza en el 89’ després d’encarar al porter i superar-lo per dalt.

El pròxim partit també serà a domicili

Triomf contundent per a seguir amb 3 punts d’avantatge respecte a un Castellonese que també ha golejat i que completa la llista d’equips del Grup III que jugarà la promoció. En la propera setmana els vidries tornaran a jugar com a visitants, enfrontant-se a un Canals que també sap ja, en el seu cas des de la setmana passada, que no seguirà competint en la màxima categoria regional.

ALINEACIÓ: Rubén Martínez; Ricardo Gil, Samuel, José Brines, Lucho (Álex Díaz, 75’); Borja Borredà (Emilio Gil, 60’), Álex Pantoja, Nico Cháfer (Pitu, 75’), Marc Escrivà; Christian Escrivà (Gonza, 75’) i Víctor Muñoz (Yeray Pastor, 54’).

GOLS: 0-1 Christian Escrivà (6’); 0-2 Emilio Gil de penal (67’); 0-3 Marc Escrivà (72’); 1-3 Carles (78’); 1-4 Marc Escrivà (85’); 1-5 Gonza (89’).