15.3 C
Dilluns, abril 29, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentHéctor Tolsà comença la temporada amb un top 10 a la Copa...

Héctor Tolsà comença la temporada amb un top 10 a la Copa d’Europa de Quarteira

La gran jove promesa del triatló espanyol, Héctor Tolsà, va començar la temporada aquest cap de setmana amb la Copa d’Europa de Quarteira. L’ontinyentí va fer un bon paper a la competició, acabant la prova en la 10a posició, amb un temps de 55′ 57″ a la categoria Júnior.

Una prova on van competir 70 triatletes de gran nivell d’Europa, i entre els quals es troba l’ontinyentí. En canvi, segons declara a Ara La Vall, esperava més: “Arribava bé a la competició, i em trobava bé. Però, al segment de natació no vaig tindre el meu millor dia, i vaig eixir un poc darrere”.

Afortunadament, va poder recuperar amb una bona fase de bicicleta, tot i els contratemps finals: “A la bici vaig poder remuntar fins a arribar al primer grup. Corrent vaig començar a trobar-me un poquet malament per dolors estomacals. Però, m’emporte un top 10 per començar la temporada”.

Tan sols és la primera prova d’una llarga temporada que li queda al prometedor triatleta ontinyentí, el qual ha complit 18 anys, i ja comença a fer-se un reconegut nom al món del triatló europeu.