12.1 C
Dijous, maig 2, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaEl Circuit d'Albaida enceta el Campionat del Món FIM de SuperMoto

El Circuit d’Albaida enceta el Campionat del Món FIM de SuperMoto

El Circuit Albaida acull durant aquest cap de setmana del 20 i 21 d’abril la primera prova del Campionat del Món FIM de SuperMoto 2024 “Gran Premi de la Comunitat Valenciana. És la primera de les 7 rondes d’aquest campionat internacional que recorrerà altres països com Polònia, Romania, Itàlia, França o Bèlgica.

Aquest dijous 18 d’abril es va presentar a la Sala Gòtica del Palau d’Albaida aquest campionat que posa el nom d’Albaida en el marc internacional del motor. Entre les estreles que competiran al Campionat del Món FIM de SuperMoto com Thomas Chareyre, pilot amb més títols de la història d’aquesta modalitat.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada fins les 19 h d’aquesta vesprada al web www.motoalbaida.com. En canvi, a la taquilla del circuit també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment.

No obstant això, Albaida ja va acollir la setmana passada el Campionat d’Espanya de Supermotard, pel qual ja han sigut uns dies de gran ambient al Complex del Motor. El gran guanyador va ser el català Julen Ávila, qui va superar als seus rivals des dels entrenaments fins les carreres classificatòries.