12.4 C
Dilluns, abril 29, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolDura derrota de L’Olleria davant un Tavernes molt encertat tant en defensa...

Dura derrota de L’Olleria davant un Tavernes molt encertat tant en defensa com en atac (1-3)

Dos gols en els primers minuts de cada part i després de pèrdues de baló per part dels locals, han ficat molt costera amunt l’encontre per a un L’Olleria que ho ha donat tot però no ha pogut salvar cap punt en el seu segon partit en La Solana.

Un gol visitant als cinc minuts ha marcat l’encontre des del principi

El duel ha començat pràcticament amb gol, ja que en una gran passada entre línies ha permès a Álvaro plantar-se davant del porter i marcar el 0-1 quan sols es portaven 5 minuts de joc. Canviava totalment el plantejament inicial per a un L’Olleria que li tocava remuntar. Els vidriers ràpidament han donat un pas endavant i han sigut els que han dut el pes de l’encontre. Han pogut empatar en el minut 15 després d’una centrada d’Alejandro Tormo que Emilio Gil ha rematat de primeres i ha parat el porter, i també en el 25′ quan Gironés ha caçat el cuir en l’àrea, s’ha regirat i ha vist com Xumi ha fet una parada de molts reflexos. Deu minuts després ho ha intentat Emilio Gil amb un tir des de fora de l’àrea que s’ha perdut per dalt del travesser, mentre que al minut següent Bernat s’ha plantat davant del porter després d’un retruc, però ha tornat a aparèixer Xumi per a evitar l’empat. Per la seua part, el Tavernes ha gaudit d’una gran ocasió en una falta llunyana penjada a l’àrea que Palomares ha rematat de cap i Rubén Martínez ha blocat en el minut 42.

Després del descans els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro han eixit a per a totes, però de nou als cinc minuts s’ha produït una acció clau, ja que aquesta vegada ha sigut Vicent Blasco el que ha rebut entre línies després d’una pèrdua local en mig del camp, i s’ha internat en l’àrea, acabant en terra davant la pressió de Didac Cayo i assenyalant-se una pena màxima que ha sigut molt protestada. Álvaro l’ha transformat en el 0-2 i ha ficat l’encontre encara més costera amunt del que ja estava davant un equip que estava demostrant que sap tancar-se molt bé en defensa. I així ha continuat el conjunt de Tavernes, fent que els locals sols pogueren xutar des de fora de l’àrea per part d’Emilio Gil en diverses ocasions, o Didac Cayo.

Partit impecable del Tavernes en defensa i molt resolutiu en atac

A més, el Tavernes ha gaudit d’una ocasió molt clara en el 67′, després d’un remat de Joan que ha salvat Rubén Martínez per baix, i dos minuts després d’altra en una centrada del propi davanter que ha salvat el porter de Xàtiva quan Marc anava a rematar a boca de canó. Els locals han fet canvis clarament ofensius, però el Tavernes estava impecable en defensa. Han anat passant els minuts i la insistència de L’Olleria ha tingut premi en el minut 81′, quan Yeray Pastor ha obert a banda i Raul Mollá ha sorprès a tots amb un tir creuat amb el que ha fet l’1-2. Han continuat insistint els vidriers, encara que el Tavernes ha pogut marcar en el 86′ amb un remat de Joan i sobretot en el 87′ quan Vicent Talens s’ha plantat davant el porter després d’una falta prèvia a Emilio Gil, però ha xutat fora quan el gol estava ja cantat. Per la seua part, Víctor Muñoz ha fregat l’empat en el 92′ després d’una mala eixida del porter a la frontal de l’àrea, però la seua vaselina s’ha marxat fora per poc.

Amb els de casa totalment bolcats en atac, el Tavernes ha marcat l’1-3 en una acció en la que primer Marc ha disparat al travesser i la jugada ha seguit fins que Joan ha anotat de tir creuat. Dura derrota per a un L’Olleria que de nou mereix millor resultat, encaixant la tercera derrota de la temporada en els quatre partits que porten disputats. La pròxima cita serà en casa d’un Crevillente que tampoc ha començat amb molt bon peu després de registrar dos derrotes en les dos últimes jornades i comptar amb 4 punts.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Didac Cayo (Iván Fenoll, 70′), Raúl Mollá, Alberto Sanchis (Nico Cháfer, 70′), Anoun Diakite; Jesús García, Gironés (Víctor Muñoz, 61′); Alejandro Tormo (Moha, 89′), Emilio Gil, Yeray Pastor; i Bernat Ferrero.

CF UE TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Xumi; Aarón, Palomares, Melo; Corbalán, Héctor (Vicent Talens, 74′), Toni (Edu, 46′), Álex Pantoja (Artur, 89′), Pedro; Álvaro (Joan, 65′) i Blasco (Marc, 65′).

GOLS: 0-1 Álvaro (5′); 0-2 Álvaro de penal (52′); 1-2 Raúl Mollá (81′); Joan (95′).

AMONESTACIONS: Als locals Gironés (30′), Didac Cayo (50′), Jesús García (82′) i Víctor Muñoz (92’); i als visitants Toni (24′), Vicent Talens (91′), Xumi (93′) i Edu (99′).