13.3 C
Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentCambreta manté viu el somni de l'ascens per al Deportivo Ontinyent (0-1)

Cambreta manté viu el somni de l’ascens per al Deportivo Ontinyent (0-1)

El Deportivo Ontinyent no ha fallat en la seua visita a l’Antonio Escuriet de Castelló de la Ribera i s’ha imposat al Castellonense B amb un únic gol que ha portat el segell d’Alberto Cambra, el pitxitxi del grup 6è de la 1a Regional. En un partit de poques ocasions de gol, el primer temps ha estat molt anivellat tot i que la iniciativa ha estat dels ontinyentins. Els de Cristian Ferrándiz ho han intentat, però han caigut en fora de joc en nombroses ocasions. Carlos ha tingut la més clara per poder avançat als de la Vall en esta primera part.
El tècnic del Deportivo Ontinyent ha introduït un canvi en el descans, amb l’entrada del veneçolà Franco en lloc d’Enrique que hui tornava a la titularitat. El partit s’ha posat de cara per als de la Vall d’Albaida quan un baló de Franco a l’esquena de la defensa, ha permet a Mata trobar al més llest de la classe, Alberto Cambra qui no ha perdonat a porta buida, i ha aconseguit una diana que manté viu el somni de l’ascens a Preferent.
Amb este resultat, els de la Puríssima mantenen la segona plaça amb 47 punts, a un punt de l’Algemesí, líder del grup que hui no ha fallat i ha superat al ja descendit Ciudad Alcoy per 4-0 en un encontre en què els alcoyans han competit al líder.
Esta jornada també ofereix un més que interessant Benigànim-Benifaió. Aquell que perda dirà adéu a les possibilitats d’ascens a la Regional Preferent.
El Deportivo Ontinyent ha eixit amb Picot, Alex, Capone, Abdón, Enrique, Javi, Mata, Omar, Bernat, Cambreta i Carlos. També han tingut minuts Franco, Manel, Chorques, Dani i Vlad.
En altre ordre de coses, el temporal d’aigua ha obligat a suspendre tots els partits previstos en els camps de la Puríssima per a la jornada d’aquest dissabte, ja que el terreny de joc estava impracticable.