21.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentCambreta fa un pas important cap al pitxitxi en la victòria del...

Cambreta fa un pas important cap al pitxitxi en la victòria del Deportivo Ontinyent a l’últim partit a domicili (0-2)

En un horari inusual, el Deportivo Ontinyent ha visitat aquest dijous l’estadi de La Llometa per visitar al Muro CF, el cuer del Grup III de la Regional Preferent. Els d’Ángel Guarner, ja sense opcions matemàtiques de clavar-se entre els 8 primers, han jugat un bon partit on els gols de Cambreta en a penes 3 minuts han sentenciat el marcador a favor dels ontinyentins. De fet, el davanter ontinyentí marca distància al capdavant de la taula de màxims golejadors del Grup III gràcies a aquests 2 gols.

La primera part no va tindre moltes oportunitats de gol. En canvi, el Deportivo Ontinyent va tindre la possessió de baló davant un Muro que esperava tancat per eixir al contraatac. La polèmica va vindre quan el conjunt blanc-i-negre va protestar un penal que l’àrbitre va assenyalar fora de l’àrea i que tampoc va significar l’expulsió del jugador local.

Ja a la segona meitat, el Deportivo Ontinyent va començar amb molt de perill gràcies a una ocasió entre els germans Cambra que va acabar amb un llançament al pal de Bernat. Al minut 75 Cambreta va obrir la llanda amb un tant que va fer respirar als d’Ángel Guarner. Posteriorment, va arribar l’única ocasió clara del Muro, però Palopa va estar molt atent per evitar el gol local. De fet, al contraatac d’aquesta jugada, Cambreta va posar el 0 a 2 definitiu.

El resultat victoriós dels valldalbaidins a La Llometa dona 3 punts importants per acabar bé la temporada fora de casa. La pròxima setmana serà l’última jornada a casa davant el CD Olímpic.

FITXA TÈCNICA

MURO CF: Rafael Tormo; Gabriel Ruiz, Isac, Aitor, Nebil, Jordi, Iván, Samuel, David, Diego i Marco

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra, Juanjo, Aaron, Tono (Ochoa 81′), Giner, Bernat (Timarán 65′), Adrián, Juanito, Aran (Juanpa 65′) i Cambreta (Jara 78′)

GOLS: 0-1 Cambreta (75′); 0-2 Cambreta (77′)