Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolSegona RegionalBons triomfs de l'Agullent i de l'Ontinyent 1931 B per a completar...

Bons triomfs de l’Agullent i de l’Ontinyent 1931 B per a completar la jornada

Després de que el dimecres ja jugaren el Llutxent i el derbi entre L’Olleria B i l’Aielo, sols tres equips faltaven per jugar, ja que al Bocairent li va tocar descansar. L’Ontinyent 1931 B ha golejat al cuer, l’Agullent ha guanyat a un Font de La Figuera millor posicionat, i l’Albaidense ha trencat la seua gran ratxa just contra el segon classificat.

SD Vallada 0 – 7 Ontinyent 1931 CF B:

El líder no falla davant el cuer

El duel es va desenvolupar de la forma esperada, amb domini total del líder davant el cuer. Això sí, sols van aconseguir marcar un gol abans del descans malgrat gaudir d’un gran número d’ocasions, però el millor del primer temps va ser sens dubte el porter local. En el 35’ marcava el primer Pablo Orquín, que apart també va estavellar el cuir en el pal i va gaudir d’altra ocasió. Olava, Galán en un parell d’oportunitats, i Quico Vidal van estar prop de marcar.

Després del descans, encara que el porter del Vallada també va fer varies parades, els de Pablo Iglesias van anar marcant gols fins a arribar al 0-7 final, un resultat que encara podria haver sigut més ampli. Galán per partida doble, Jorge Pastor, de nou Orquín, Edwin i Joan Ribera van aconseguir els sis gols restants, remarcant el fer de que Edwin és un dels Juvenils que va jugar, junt amb Néstor i Iñaki Pastor.

CF Agullent 2 – 0 Font de La Figuera CF:

Nou triomf davant un equip millor posicionat

Gran victòria dels de Sergio Francés ‘Pete’ davant el sext classificat per a aixina fer-se forts en la novena posició i poder seguir optant a millorar la seua posició en la taula. Era un duel complicat i l’Agullent el va saber traure avant, apostant per pressionar alt en la primera part, aconseguint marcar Elías després d’una treta de banda en el minut 14.

Després del descans els de La Vall van optar per mantenir-se ben ordenats darrere i resguardar la seua porteria, la qual van aconseguir mantenir a zero, fent un partit molt complet tant en atac com en defensa. Pablo va aconseguir el 2-0 definitiu ja en el minut 90 després de aconseguir rematar des de dins de l’àrea.

CD Olímpic de Xàtiva B 2 – 1 CD Albaidense:

El segon classificat trenca la gran ratxa de l’Albaidense

Partit important per als dos equips i també per al grup, ja que s’enfrontaven el segon i el tercer, separats per sols un punt, però finalment van ser els de Xàtiva els que van guanyar, quedant-se els d’Albaida a onze unitats de líder i de l’ascens. D’aquesta forma, els de Kikín, que no perdien des del 7 de novembre just quan es van enfrontar en el Beniati al propi Olímpic B (0-2), veuen finalitzada la seua gran ratxa de partits sense perdre amb 15 duels (11V-4E). Això sí, l’equip va donar la cara en tot moment i va fer un bon partit i mèrits com per a obtindré millor resultat.

Els d’Albaida van eixir molt bé, tenint la possessió del baló i gaudint d’aproximacions, però el que va marcar primer va ser l’Olímpic B en una contra que van culminar amb un tir que Cabanes va arribar a tocar. L’Albaidense entrava per bandes i donava sensació de perill, destacant sobretot un mà a mà de Jorge. Després del descans van eixir a per totes i Alfaro, després d’una gran jugada i de fer inclús un barret, marcava un gran gol amb un tir al pal llarg. Els d’Albaida estaven bé, però en una errada defensiva a l’hora de passar el cuir arribava el 2-1, i encara que van gaudir d’ocasions, com una d’Achraf i una passada de Juan Carlos a la que no va arribar ningú per molt poc, el marcador ja no es va menejar.