Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeFutbolSegona RegionalL’aigua va ser protagonista en els dos duels avançats

L’aigua va ser protagonista en els dos duels avançats

Dos partits de Segona Regional es van avançar i es van jugar en la vesprada plujosa d’ahir dimecres. El Llutxent va aconseguir una nova victòria per a refermar-se en la tercera posició, mentre que el derbi entre L’Olleria B i l’Aielo va ser per als visitants.

CF Llutxent 3 – 2 CEF El Verger:

Gran segona part baix el diluvi

Aquest duel es va avançar per les festes de Llutxent, però amb la intensa pluja el camp va estar quasi impracticable i malgrat que els locals van intentar ajornar-lo, no van arribar amb un acord amb el rival i el duel es va jugar baix una intensa pluja i amb moltes zones del camp entollades que frenaven el baló, factor que jugava molt en contra de la forma habitual de jugar per als de Juanjo Benavent, que solen apostar per un futbol combinatiu, mentre que a El Verger, equip situat en la zona mitja de la taula, li va vindre molt bé, ja que ells aposten per un futbol més directe.

Damunt, en la primera part, al minut 26, es va lesionar el porter Marc Ortolà després d’un xoc amb un davanter rival. Sense estar molt encertats, just el seu substitut, Rafa Calatayud, es va convertir en el gran protagonista, ja que va realitzar parades molt importants. Després del descans, van canviar totalment el xip, però el primer en marcar van ser els visitants en una jugada molt enredada en el minut 54. La reacció va ser ràpida i en el 61’ una jugada elaborada va acabar amb un penal que va transformar César Català, sent l’inici de la remuntada, ja que Llopis, després d’una falta, feia el 2-1 en el 79’, ficant Pablo l’encontre totalment de cara en el 84’ després d’una bona jugada de Wences. Ja en el 86’ Óscar marcava en pròpia porta el 3-2 definitiu, però l’equip va defendre molt bé el resultat per a assegurar-se la tercera posició de cara a laresta d’encontres del cap de setmana.

L’Olleria CF B 0 – 3 CF Aielo:

Victòria per a l’Aielo en un derbi passat per aigua

En aquest cas, el derbi es va avançar degut a dos esdeveniments lúdics destacats que es celebraven en les dos localitats, i tenint en conter les bones relacions entre els dos clubs veïns, no van tardar en arribar a un acord. En el primer temps no plovia molt i encara que hi havia diversos tolls, el terreny de joc era prou practicable i els de Rafa Cebrián van poder apostar per les seues circulacions ràpides habituals, dominant i aconseguint prompte el primer gol, quan Manu Balaguer es va internar i no va fallar en el mà a mà. Poc a poc anava plovent més i als visitants cada vegada es costava més arribar a porteria, mentre que els de Sergio Úbeda van crear molt de perill en diverses accions a baló parat, quedant-se molt prop d’empatar.

Després del descans, i amb la pluja caient de forma més intensa per moments, el camp si que va passar a ser impracticable i els dos equips van fer el que van poder. El segon gol va arribar en un córner registrat en el minut 63 i en el que Fita, que acabava d’entrar al terreny de joc, marcava. Ja en el 85’, Carles va rebre un baló llarg, va arribar a línia de fons i va ficar una passada que Alberto va convertir amb el 0-3 definitiu, emportant-se el derbi un Aielo que de nou va comptar amb diversos juvenils, destacant sobretot Miquel, que és de L’Olleria i va ser titular, però també van estar en la convocatòria Carlos, Emili, Ramón i Miró.