20 C
Albaida
Dissabte, abril 27, 2024
HomeEsportsVictòria importantíssima, però agredolça, de l'Ontinyent 1931 en el partit ajornat (2-0)

Victòria importantíssima, però agredolça, de l’Ontinyent 1931 en el partit ajornat (2-0)

Els de Roberto Bas asseguren el play-off i guanyen al Castellonense gràcies als gols de Cambreta i Alexandru als últims minuts, però tenen la mala notícia de la lesió de Pablo Bonet

Quina recta final de partit es va viure ahir a El Clariano. L’Ontinyent 1931 rebia al Castellonense per disputar el partit ajornat per l’incendi de València, que s’hauria d’haver jugat en Mig Any. Era un encontre vital, ja que s’apropava el Jove Español, però els de Roberto Bas ho van resoldre amb dos gols als últims minuts. En canvi, va haver una nota negativa, la lesió de Pablo Bonet que, a falta de confirmació, té mala pinta.

La primera part va ser molt grisa. El respecte entre els dos equips es va evidenciar al terreny de joc. Dos conjunts que es coneixen molt bé, pels seus enfrontaments anteriors i la proximitat geogràfica. Tenia un poc més el baló el Castellonense als primers instants, però l’Ontinyent 1931 igualava la pressió i Víctor Revert clavava gol al minut 15, tot i que va ser anul·lat per fora de joc.

Just després d’aquesta jugada, va tindre la més clara l’equip de la Ribera amb una combinació entre dos dels seus davanters, els quals no es van entendre i van desperdiciar l’oportunitat més clara per a ells. Sense més ocasions, i amb més intensitat que perill, tots dos se n’anaven al descans amb el mateix marcador de l’inici.

I amb el 0-0 pareixia que anava a acabar-se el partit. Però, l’Ontinyent 1931 va millorar a la segona part, i els canvis li van vindre molt bé a l’equip. Per part dels visitants, Jeffrie va intentar dos tirs potents des de fora de l’àrea que van complicar a Cristian, però es van quedar ahí.

Entraven Cambreta i Juanjo Calvo al terreny de joc, però poc després es produiria una acció desafortunada, on Pablo Bonet es va lesionar del genoll. Als primers instants els seus crits de dolor ja convidaven al poc optimisme, i posteriorment va abandonar el camp en ‘camilla’. Caldrà esperar per veure la gravetat de la seua lesió, però les lesions al genoll solen ser perilloses per als futbolistes.

Anímicament, aquesta acció va afectar l’equip, i quan tot pareixia que el partit anava a acabar amb un empat sense gols, una jugada per banda esquerra de Víctor Revert per a Rafeta, feia que el lateral d’Albaida posara la centrada per a Cambreta. L’ontinyentí va rematar com va poder, i al minut 89 va fer esclatar l’alegria a El Clariano. Era l’1 a 0 que donava una victòria extremadament important als ontinyentins.

Però, aleshores es va alçar el cartell amb 7 minuts d’afegit. Ningú s’ho creia a El Clariano, però quedava un descompte etern, com el de l’Atzeneta. En canvi, un baló en l’aire que havia d’agafar Coronado, porter visitant, se li va escapar de les mans. I Alexandru va aprofitar per fer el 2 a 0 a plaer.

Molt més que tres punts els que va traure l’Ontinyent 1931 contra l’UD Castellonense. Un encontre gris, sense massa ocasions, que es va solucionar als minuts finals amb l’energia de Cambreta. Els de Roberto Bas tenen pràcticament assegurat el play-off: 19 punts de diferència amb el 6é classificat. El pròxim partit serà aquest diumenge a les 17 h contra l’Atlètic Llevant a El Clariano.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931 CF: Cristian; Chimo Reig, Pablo Bonet (Adam 70′), Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro, Andreu Serrano (Diego Cambra 76′), Nico Cabanes (Juanjo Calvo 61′), Víctor Revert; Lluís Felipe (David Torres 76′) i Cobo (Cambreta 61′)

UD CASTELLONENSE: Coronado; Enrique, Isaac, Oca (Vaquero 84′), L. García (Prats 61′), Danielle (Peó 84′), Revert (Jony 62′), Jeffrie, J. Sanchis, Iker Garijo (P. Tomás 75′) i Bryan

GOLS: 1-0 Cambreta (89′); 2-0 Alexandru (90′)

ÀRBITRE: Carlos Eduardo Soder. Amonesta al local; Lluís Felipe (15′) i als visitants; Isaac (11′), Revert (56′), Bryan (61′) i J. Sanchis (70′)

ASSISTENT 1: Gaspar Lloret Soriano

ASSISTENT 2: Alejandro Chaves Gallego