12.7 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsFutbolVíctor Expósito reapareix parant dos penals per a mantenir l’esperança de L’Olleria...

Víctor Expósito reapareix parant dos penals per a mantenir l’esperança de L’Olleria en Xàbia (1-1)

El partit no podia ficar-se més costera amunt amb dos penals i expulsió just abans i després del descans, però Víctor Expósito s’ha fet gran per a mantenir l’esperança d’un L’Olleria que ha acabat firmant un més que meritori i treballat empat en Xàbia.

El partit ha arrancat amb una doble ocasió molt clara per als locals, parant en primera instància Víctor Expósito i rematant fora en el posterior rebuig. La resposta ha arribat abans del quart d’hora amb una centrada de Lucho des de la línia de fons i s’ha produït un rebuig que Nico Cháfer no ha connectat amb encert en una posició molt franca, mentre que als dos minuts un córner l’ha rematat Lucho i el cuir s’ha estavellat en el travesser. Seguia insistint el conjunt vidrier i en el 18’ Emilio Gil ha conduit des del mig del camp i després de diversos regats ha disparat desviat.

Controlava L’Olleria però el primer en colpejar ha sigut el Jávea en el minut 25 després d’un rebuig d’Alejandro Tormo que ha caçat Marcos Bisquert per a afusellar. Podria haver arribat l’empat a la mitja hora, en un tir de Nico Cháfer després d’una passada d’Emilio Gil però Tonet ha estat molt encertat baix dels pals, i en el 37’ en altre tir del mig punta visitant. També podria haver arribat el 2-0 entre mitges després d’una triple ocasió local, amb xilena inclosa entre elles i el central Raúl Mollà acabant salvant baix pals. I just abans del descans el Jávea ha gaudit d’un penal de Lucho molt protestat ja que s’ha reclamat que ha sigut fora de l’àrea i damunt el defensa ha estat expulsat, però Víctor Expósito ha parat la pena màxima.

Penals i expulsió molt protestats tenint en conter els criteris en situacions similars de partits anteriors

Després del descans, L’Olleria ha eixit dispost a empatar quant abans millor malgrat comptar amb un home menys, però als set minuts s’ha tornat a xiular penal desprès de que Marc Tormo toqués el cuir amb la mà dins l’àrea i de nou el col·legiat no ha dubtat en expulsar-lo, quan en jornades anteriors accions tant com l’anterior com aquesta no han estat castigades amb roja directa tenint en compte els últims ajusts en la normativa. De nou ha aparegut Víctor Expósito per mantenir les esperances de l’equip, convertint-se en gran protagonista al parar dos penals després de moltes jornades sense jugar. Amb dos futbolistes menys, L’Olleria no ha tingut més remei que passar a jugar amb un 1-4-3-1 i els futbolistes s’ha buidat sobre la gespa per a traure avant un partit molt complicat.

Aquest fet ha provocat que el partit es tornara totalment boig, amb L’Olleria intentant empatar mentre que el Jávea també disposava de moltes centrades a l’àrea i ocasions durant el segon temps, però una vegada més la defensa ha estat molt solvent. Per la seua part, els vidriers han aconseguit empatar al minut 62 després d’una bona triangulació entre Nico Cháfer, Álex Díaz i Francesc que ha culminat l’ariet de Xàtiva en el primer pal. També han gaudit de bones ocasions, com una en la que Emilio Gil ha regatejat a diversos rivals fins plantar-se davant del porter i buscar a Francesc, però la passada l’ha caçat Tonet, o altra en la que Gonza ha centrat per a Francesc i en posició escorada ha rematat alt. També ho han intentat Yeray Pastor i Nico Cháfer, però en una el cuir s’ha marxat fora i en altra ha tornat a aparèixer Tonet.

El dimecres es juga el partit d’octaus de La Nostra Copa en La Solana

Meritori punt el aconseguit pels pupils de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, que s’han buidat sobre la gespa per a traure un empat amb dos futbolistes menys durant més de mitja hora. A més, el Castellonense també ha empatat, aixina que els vidriers mantenen l’avantatge de 9 punts respecte a quedar-se fora dels llocs de promoció, mentre que l’Olímpic, que és tercer amb 8 unitats menys, juga demà en La Font d’En Carrós. La pròxima cita per als de La Vall d’Albaida serà el partit d’octaus de La Nostra Copa, que està previst per al dimecres 15 a les 20:15 hores davant el Cullera en La Solana i a partit únic.

FITXA TÈCNICA:

CDF JÁVEA: Tonet; Joan Bataller (Kick, 69’), Mario Izquierdo, Marcos Bisquert, Víctor Caturla, Luis García, Paco Gázquez (Adrià Ramis, 69’), José Cabo (Álvaro Tiscar, 6’), Carlos Bisquet, Javi Hernández (Adrián Gil, 75’) i David Buigues.

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Raúl Mollà, Álex Pantoja, Emilio Gil (Samuel, 79’), Alejandro Tormo (Gonza, 79’), Víctor Muñoz (Francesc, 46’), Nico Cháfer, Marc Escrivà (Yeray Pastor, 56’), Nico Albiñana (Marc Tormo, 21’), Álex Díaz i Lucho.

GOLS: 1-0 Marcos Bisquert (25’); 1-1 Francesc (62’).

AMONESTACIONS: Als locals David Buigues (41’), Álvaro Tiscar (50’) i Marcos Bisquert (78’); i al visitant Emilio Gil (40’). A més ha expulsat als visitants Lucho (45’) i Marc Tormo (52’) per roja directa.