Free Porn
xbporn
30.8 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeVall d´AlbaidaL´OlleriaRamón Vidal: "El poble ha vist que hem treballat moltíssim durant aquests...

Ramón Vidal: “El poble ha vist que hem treballat moltíssim durant aquests 4 anys”

Ramón Vidal ha sigut reelegit com a alcalde de l’Olleria amb un suport contundent i massiu de la població. El líder popular va obtenir un total de 3.161 vots, el qual significava el 70,89%. Ara, afronta la seua segona legislatura al capdavant de l’Ajuntament de l’Olleria per continuar treballant pel poble.

Quina valoració fa dels resultats electorals?

La valoració és molt positiva perquè el poble ha vist que en tot l’equip hem treballat moltíssim durant aquests 4 anys. Hem sabut gestionar bé la pandèmia, els projectes i les inversions han anat on tocava. Hem invertit molts esforços en mantindre les instal·lacions de tot el poble. I això la gent ho ha vist, hem estat al costat de tots i totes. La gent ha rebut molt bé el treball nostre del dia a dia.

Quins aspectes marcaran la pròxima legislatura?

Els aspectes seran els mateixos. Seguir treballant per a tots i totes. Seguir treballant en el tema cultural, d’infraestructures, la joventut, els xiquets, la gent major. Perquè tots s’alcen tots els dies pensant que viuen en el millor poble del món. Això és el que volem nosaltres, que visquen en un poble cada vegada millor, més sostenible, més obert, més humà i, sobretot, obert a totes les persones que vulguen vindre a viure.

Ramón Vidal, alcalde de l’Olleria

Què espera de l’oposició?

Espere que l’oposició treballe pels seus ciutadans. Per tots, no tan sols pels que els han votat, i que aporten al poble el millor de les seues formes de pensar i treballar. Que facen una oposició constructiva, perquè si les seues iniciatives o projectes són bones per al poble, seran benvingudes pel nostre equip de govern. I això és el que volem. Si volen sumar-se a treballar per l’Olleria seran benvinguts. Amb nosaltres tenen les mans obertes a vindre, i treballar pel nostre poble.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe