18.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolPluja de gols i més presència del Juvenil en el segon amistós...

Pluja de gols i més presència del Juvenil en el segon amistós de L’Olleria

L’Olleria va jugar davant el Villena un trepidant encontre amistós en el que finalment es van veure un total de nou gols, i en el que en aquesta ocasió van ser quatre els jugadors del Juvenil que van comptar amb minuts per a Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro.

Després de quedar 0-3 en el primer duel de pretemporada davant l’Alcoyano de Primera RFEF, el divendres es van enfrontar al Villena, equip recentment ascendit a Preferent que competirà en el Grup IV. Va ser un duel amb dos parts molt diferents, ja que el primer temps va estar igualat, mentre que després del descans, sobretot amb els canvis habituals realitzats pels dos equips, l’encontre es va tornar molt boig.

Víctor Muñoz va marcar un doblet

L’Olleria va començar un poc dubitatiu i això ho va aprofitar el Villena per a marcar en la primera arribada després d’un canvi d’orientació, però els de La Solana van empatar amb un gol de Víctor Muñoz. Després del descans L’Olleria va dur el pes de l’encontre, remuntant amb una diana de Nico Cháfer, i malgrat que el Villena va tornar a empatar, Víctor Muñoz va tornar a marcar (3-2).

No obstant, els de l’Alt Vinalopó van fer molt de mal en les seues arribades i van aconseguir remuntar, ficant el marcador 3-4. Això si, cal remarcar que el porter del juvenil, Lucas, va fer diverses parades molt destacades, com un mà a mà després d’un baló llarg. Ja en els últims compassos els locals també van ser capaços de remuntar amb gols de Carlos Albuixech i del juvenil Jairo, demostrant molt de potencial ofensiu.

Molta presència de la cantera en aquests primers encontres

Aquest juvenil, que és extrem, ja va jugar davant l’Alcoyano, com el capità i mig Alejandro Such, que també va comptar amb minuts en aquest segon duel, i el polivalent Josep, mentre que en aquesta cita també va participar el migcentre Agus, que en el seu cas va jugar d’interior, i el mencionat porter Lucas, tenint molta presència la pedrera de L’Alqueria del Futbol en aquests primers duels de pretemporada.

Juvenils de L’Olleria que estan comptant amb minuts en la pretemporada del primer equip

Pel que fa als jugadors que van participar en l’encontre, els titulars van ser Rubén Martínez; Nico Albiñana, Guillermo Chamorro, Bena, Álex Díaz; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil; Marc Escrivà, Nico Cháfer, Gonza; i Víctor Muñoz, mentre que també van participar Lucas (Jv), Francesc, Carlos Albuxech, Agus (Jv), Alejandro Such (Jv) i Jairo (Jv). La pròxima cita, està programada per al dimarts 9 a les 20:15 hores com a visitants davant la UE L’Alcúdia del Grup II de Preferent.