12.7 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria es dóna una alegria golejant al Pedreguer (4-1)

L’Olleria es dóna una alegria golejant al Pedreguer (4-1)

Després de quatre derrotes consecutives, els vidriers tornen a somriure al guanyar amb solvència a un Pedreguer molt necessitat.

Primera part de poques ocasions en la que L’Olleria ha aconseguit marcar molt prompte, ja que després d’una bona ocasió en un centre de Borja Borredà que Javi Balbastre ha controlat en boca de gol al minut 9, en el 10’ caçava un rebuig Sergio Fuentes en la frontal per a superar al porter visitant. Els de La Vall d’Albaida han tingut més possessió de baló, intentant en la mesura de lo possible traure el cuir jugat des de darrere, però el Pedreguer ho ha contrarestat amb una pressió alta. Els visitants tampoc han acabat de gaudir d’ocasions, remarcant sols un tir creuat de Meji en el 23’ y un centre-xut del mateix futbolista al 29’ en el que tampoc ha vist porteria. Per la seua part, L’Olleria ha disposat d’una falta directa al minut 40 que Gonza ha llançat fora, i ja en l’afegit Emilio Gil ha tret una falta lateral amb molt d’efecte que ha baixat amb molta força i el porter no ha aconseguit rebutjar amb encert, registrant-se d’aquesta forma el 2-0 just abans del descans.

Acció reacció només començar el segon temps

La segona meitat ha començat amb gol, quan en un córner tancat el Pedreguer l’ha pentinat en el primer pal i el cuir ha impactat en el braç de Borja Borredà i el col·legiat ha assenyalat un penal que Quique ha transformat en el 2-1. Per sort per als interessos de L’Olleria, en el minut 48 ha sigut el local Gonza el que ha tret un córner que ha sigut pentinat en el primer pal i ha aparegut Emilio Ortolà ‘Gatu’ per a fer ràpidament el 3-1. I podria haver arribat el quart en el 55’, però el col·legiat ha anul·lat per fora de joc un gol marcat per Javi Balbastre a passada de Borja Borredà. L’ariet de Benigànim ho ha intentat als cinc minuts després d’una deixada de cara de Sergio Fuentes, però el seu tir ha marxat fora per poc. També ha provat fortuna Emilio Gil amb un potent tir llunyà al que el porter Gauchi ha contestat amb una gran parada.

En els següents minuts ha sigut quan més ha apretat el Pedreguer, que ha tingut dos ocasions seguides molt clares. En la primera, en el 70’, Meji ha xutat fregant el pal després de combinar amb Alfie, i en la segon, al minut següent, ha sigut el propi Alfie el que ha rebut una espectacular passada entre línies i ha regatejat al porter, però el seu tir s’ha perdut per dalt del travesser. Dos esglais que han servit a L’Olleria per a tornar a fer-se fort en defensa i ja no concedir cap ocasió més. A més, encara faltava per veure el golàs de la vesprada, ja que en el minut 76 el porter visitant ha tingut que sortir de l’àrea per a rebutjar, però el cuir li l’ha enviat al pitjor jugador possible, ja que Emilio Gil, un poc més avant del mig del camp, no ho ha dubtat i ha xutat per a superar-lo per dalt i marcar el 4-1 definitiu.

El dimecres completaran el partit davant el Calpe

Encara podria haver arribat un gol més després d’una centrada de Nico Albiñana que Javi Balbastre ha rematat de cap, però hui no ha tingut el premi del gol malgrat el gran treball i insistència. Al final, gran victòria del conjunt dirigit per José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro per a tornar a la senda positiva, sumant 34 punts de cara al duel en el que es posaran al dia jugant la segon part pendent davant el Calpe. Una cita que està programada per al dimecres 6 a les 20:30 hores i que es reprendrà amb el resultat de 0-0.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà; Marco Ferrer (Nico Albiñana, 79’), Bena (Trenzano, 79’), Marc González, Domi; Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Eric Valiente, 90’), Emilio Gil; Borja Borredà (Pitu, 69’), Sergio Fuentes, Gonza (Carlos Muñoz, 79’); i Javi Balbastre.

CE PEDREGUER: Gauchi; Cabanilles (Cambronero, 79’), Cristian De Luis, Quique, Álex Gayá; Jaume (Maverik, 52’), Mondejar (Abel, 46’); Alfie, Miralles, Meji; i Alioune (Kevin, 52’).

GOLS: 1-0 Sergio Fuentes (10’); 2-0 Emilio Gil (45’+3); 2-1 Quique de penal (46’); 3-1 Emilio Ortolà ‘Gatu’ (48’); 4-1 Emilio Gil (76’).

ÀRBITRE: Amonesta als locals Emilio Ortolà ‘Gatu’ (30’), Javi Balbastre (31’), Marc González (56’), Marco Ferrer (62’), Sergio Fuentes (88’), Eric Valiente (91’) i Emilio Gil (92’); i als visitants Jaume (24’), Cristian De Luis (39’), Cabanilles (45’+1), Álex Gayá (65’) i Miralles (91’).