15.3 C
Dissabte, abril 27, 2024
HomeEsportsL'habilitat de Nico Cabanes dona una nova victòria a l'Ontinyent 1931 per...

L’habilitat de Nico Cabanes dona una nova victòria a l’Ontinyent 1931 per continuar com un tir (0-2)

L’Ontinyent 1931 ha aconseguit una nova victòria, i continua com un tir consolidant-se al lideratge i sense cedir punts. Aquesta vegada ha sigut contra un rival complicat i a un camp difícil, però Nico Cabanes ha fet de les seues.

Casti al travesser i poc més

La primera part s’ha paregut molt a l’encontre que van viure a Sueca els de Roberto Bas fa unes setmanes. A l’Ontinyent 1931 li ha costat molt trobar les ocasions, a pesar que el control i la possessió del baló ha sigut per als blanc-i-negres.

Les reduïdes dimensions del camp han dificultat les combinacions dels visitants. La primera ocasió ha sigut per al CE La Font, tot i que el tir de Blanes s’ha marxat alt. Amb poques ocasions s’arribava al descans, però abans Juli ha fet de les seues per fer-li una passada a Casti, el qual ha enviat l’esfèric al travesser just abans d’anar-se’n als vestuaris.

Nico Cabanes, clau

Tots els gols i totes les ocasions que no ha tingut l’Ontinyent 1931 a la primera meitat les ha tingut a la segona. Nico Cabanes continua en un estat de forma espectacular, i ha sigut el gran culpable, per a bé, de la victòria ontinyentina.

L’extrem genovés ha fet una bona jugada per la banda esquerra, i ha passat l’esfèric a un Lluis Felipe que ha obert el marcador. Nico Cabanes ha tornat a ser protagonista minuts després quan ha provocat un penalti que ha convertit Casti. D’altra banda, Alberto Botella ha sigut expulsa poc abans de la pena màxima per doble groga.

Finalment, l’Ontinyent 1931 ha aconseguit una nova victòria gràcies a un actiu Nico Cabanes. Així, els de Roberto Bas continuen invictes i sumen 8 victòries i 1 empat en aquest inici de lliga.

FITXA TÈCNICA

CE LA FONT D’EN CARRÒS: Toni Peiró; Àlex Estruch, Vicent Falquet (Joan Artesero 70′), Marc Fuster, Joan Blanes, Anoun, Ferran Pastor, Eric Ribes (Carles Matoses 46′), Borja Carbó, Álvaro Nadal (Vicent Llàcer 63′)i Marc Serrano (Omar Fernández 73′)

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez (Jorge Soriano 89′), Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro, Alberto Botella, Lluis Felipe (Jorge García 79′); Juli (Diego Cambra 55′), Casti (Andreu Serrano 89′) i Nico Cabanes (Pau Sanchis 79′)

GOLS: 0-1 Lluis Felipe (63′); 0-2 Casti (79′)

ÀRBITRE: José Carlos Rodríguez Mejías. Amonesta als locals; Vicent Falquet (24′), Eric Ribes (24′), Marc Fuster (67′), Carles Matoses (79′) i Álex Estruc (90′), i al visitant; Alberto Botella (68′ i 77′). Expulsa a Alberto Botella (77′)

ASSISTENT 1: Sergio Ortiz Pérez Ojeda

ASSISTENT 2: Adrián Parra Rodríguez