17.7 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentL'Amateur Femení Ontinyent cau davant el Manises tot i dominar gran part...

L’Amateur Femení Ontinyent cau davant el Manises tot i dominar gran part del partit

Les ontinyentines jugaven a casa davant la Unió Femenina Manises, actualment segones classificades. Un partit complicat que, malgrat dominar-lo majoritàriament, van acabar perdent 0-2.

Una contra va posar les visitants per davant a la primera part

El partit començava amb bones sensacions per a les de Pepe Pla, ja que el conjunt ontinyentí va ser un dels dos equips que va aconseguir traure els tres punts al camp del Manises a la primera volta.

Només començar el partit, al minut 6 les ontinyentines van gaudir d’una clara ocasió de gol que la portera del Manises va salvar en un gran mà a mà. I a mesura que avancen els minuts, les ocasions per a les locals continuaven generant-se.

I quan semblava que les ontinyentines posarien el primer gol, ja que tenien un gran control del partit, una contra de les del Manises va posar el 0-1 al marcador, deixant aquest resultat al mig temps.

La falta d’encert torna a penalitzar a les ontinyentines

En començar la segona part el partit va continuar igual, amb el domini de les locals, que seguien generant ocasions, però no acabaven d’estar encertades en els remats finals.

A més, el partit es va complicar un poc per a les ontinyentines, ja que les del Manises van eixir amb la dinàmica de perdre el major temps possible i replegar-se darrere per evitar un empat.

I de nou, una contra de les visitants va posar el 0-2 definitiu al marcador faltant només un quart de partit, en el moment en què les de Pepe Pla més perill estaven generant. Un gol que va suposar la sentència del partit. Ara, les ontinyentines han de posar ja el cap en la jornada que ve, ja que els espera de nou un encontre difícil a casa de les líders, el Discóbolo.