17.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolTriomf convincent de L’Olleria en una Solana plena de gom a gom

Triomf convincent de L’Olleria en una Solana plena de gom a gom

Victòria de prestigi i convincent de L’Olleria davant el tercer classificat per a retrobar-se amb el triomf en La Solana i agafar forces de cara al derbi de la pròxima setmana en El Clariano.

Primera part trepidant de moltes ocasions

Amb un ambient de gala en La Solana plena de gom a gom responent els aficionats a la crida feta pel club apostant per que fora gratuïta l’entrada, la primera meitat ha estat molt disputada i emocionant, amb ocasions per part dels dos equips. Les primeres aproximacions clares han sigut per als visitants com un córner rematat alt per Carlos Ferrando (1’) o una contra ràpida de Adrián Salom en la que li l’ha passat a Adrià Sabater i el seu xut l’ha parat Dani Cerdà (2’). Això sí, la primera de L’Olleria ha sigut claríssima després d’una recuperació pràcticament en l’àrea contraria al minut 10, però el tir d’Emilio Gil ha marxat fora per poc, mentre que en la següent, en el 17’, el propi Emilio Gil ha tret una falta que Javi Balbastre ha rematat de cap gratant el pal. Sols un minut després un centre ras del propi futbolista d’Agullent s’ha passejat, i en el 21’ reaccionava el Tavernes també de córner, tret per Salom i rematat fora per poc per Carlos Ferrando.

En el minut 26 s’ha produït la jugada curiosa i determinant de la primera meitat, quan en una internada de Domi, ha fet una passada enrere que ha rematat Gonza forçat i el cuir s’ha topat amb el travesser i finalment el visitant Jordi Expósito ha acabat marcant-se en pròpia porta. Amb 1-0 s’ha mantingut la mateixa dinàmica, i en el 33’ el visitant Aarón Acevedo ha tirat fora per molt poc. Al minut 37 ho ha intentat Emilio Gil des del mig del camp després d’un rebuig del porter, mentre que dos minuts Adrián Salom ha reclamat penal en l’àrea contraria i en el 44’ ha sigut el seu company Arthur el que ha rematat de cap una falta i de nou s’ha marxat fora per molt poc. Ja en el 46’ ha sigut L’Olleria el que ha reclamat penal després d’una jugada espectacular. Eric Valiente ha filtrat una gran passada per a que Emilio Gil encara al porter, el regatejara i acabara en terra quan anava a fer el 2-0, reclamant-se un penal que a més haguera suposat la roja al porter.

L’Olleria ha reclamat penal en l’afegit de primer temps i Dani Cerdà ha fet una doble parada providencial

Durant els primers minuts del segon temps ha sigut el Tavernes el que més s’ha aproximat a la porteria rival en busca de l’empat, i després d’una oportunitat per equip en les que el visitant Adrián Salom ha xutat al lateral de la ret (47’), i el local Raúl Mollá fora des de la frontal (48’), els de La Safor han gaudit d’una doble ocasió en el 51’ en les que Dani Cerdà ha estat providencial, parant els tirs consecutius d’Adrià Sabater i de Salom, destacant sobretot els reflexos mostrats en la segon. També ho intentaven Aarón Acevedo (54’) i Salom (57’), rematant fora, mentre que al minut següent l’omnipresent Emilio Gil ha xutat i des de fora de l’àrea i un defensa ha tocat el justet per a enviar a córner.

Poc a poc L’Olleria ha anat llevant-se la pressió de damunt i ha mantés a ratlla al Tavernes, fins al punt de que ja no ha tornat a xutar a porteria, mentre que els de La Vall d’Albaida, que no han fet el 2-0 definitiu fins al minut 95, podrien haver sentenciat abans en una doble ocasió en el 73’, en la que Gonza s’ha internat i ha fet la passada enrere per a Carlos Muñoz, que ha xutat i un defensa ha taponat el seu tir, mentre que el rebuig l’ha rematat Javi Balbastre i ha vist com el porter li feia una gran parada. També podria haver arribat el 2-0 en el 86’, però el gol de Carlos Muñoz després d’altra passada de Gonza ha sigut anul·lat. Al final l’atacant local ha tingut el seu premi ja en el minut 95’, quan, amb el Tavernes totalment bolcat i després d’una gran passada de Sergio Fuentes, Carlos Muñoz ha definit a la perfecció per a fer el 2-0, i encara podrien haver ampliat el marcador tant Gonza en un mà a mà que li ha tret el porter i Sergio Fuentes amb un tir al travesser, les dos en el 99’.

Piles recarregades de cara al derbi del Clariano

Però finalment el resultat ha sigut de 2-0, amb el que el golaveratge es queda empatat, i els de José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro aconsegueixen una destacada victòria davant un Tavernes que és tercer i veu com l’Ontinyent 1931, que no va fallar ahir davant el Racing d’Algemesí (0-4) se li escapa a 6 punts, mentre que L’Olleria escala fins a la quinta posició amb 31 punts (9V-4E-6D), els mateixos que un Sueca amb el que té el golaveratge guanyat. Després de registrar una sola victòria en els quatre últims partits i d’haver perdut els tres últims partits jugats en La Solana, L’Olleria torna a somriure fent vibrar a una afició que hui s’ha bolcat amb l’equip en més número encara que en anteriors cites, agafant forces per al cridaner derbi de la pròxima jornada en el que visitaran a l’Ontinyent 1931, equip que delimita la promoció amb 8 punts més. Destacar per últim que el Juvenil Ferran, que ja va debutar la temporada passada jugant diversos partits quan era de segon any, ha tingut els seus primers minuts en aquest curs.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà; Nico Albiñana (Carlos Muñoz, 72’), Bena, Marc González, Domi; Raúl Mollá, Emilio Ortolà ‘Gatu’; Eric Valiente (Ferran, 88’), Emilio Gil, Gonza; i Javi Balbastre (Sergio Fuentes, 85’).

CF UE TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Nico; Pepe Peris, Arthur, Carlos Ferrnado, Héctor Palomares (Ramón, 78’); Jordi Expósito, David Alberola; Adrián Salom (Vicent Salom, 65’), Adrià Sabater, Aarón Acevedo (Edu Alberola, 65’); i Seral.

GOLS: 1-0 Jordi Expósito en pròpia porta (26’); 2-0 Carlos Muñoz (95’).

ÀRBITRE: Amonesta als locals Nico Albiñana (42’), Eric Valiente (46’), Marc González (76’), Bena (78’), Emilio Ortolà ‘Gatu’ (81’) i Sergio Fuentes (94’); i als visitants David Alberola (39’), Adrián Salom (78’), Pepe Peris (92’) i Seral (96’).