12.9 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsGolejada de l'Ontinyent 1931 a un tens derbi ontinyentí (5-0)

Golejada de l’Ontinyent 1931 a un tens derbi ontinyentí (5-0)

L’Ontinyent 1931 i el Deportivo Ontinyent han protagonitzat un encontre molt intens en un dia significatiu per a la ciutat d’Ontinyent. El conjunt de Roberto Bas ha guanyat per golejada el derbi ontinyentí que s’ha celebrat a El Clariano, i en el que els locals s’han imposat als de La Puríssima gràcies a una gran segona part.

Les defenses superen a les davanteres

La rivalitat que tenen l’Ontinyent 1931 i el Deportivo Ontinyent s’ha reflectit a la primera part del derbi, que ha sigut molt tensa i igualada. Els dos conjunts han tingut ocasions clares per avançar-se al marcador, però les intervencions dels porters han sigut determinants.

Els locals s’han pogut avançar als 4 minuts d’iniciar el partit amb una ocasió de Lluis Felipe que ha salvat baix pals Ángel Rodrigo, quan els d’El Clariano ja estaven cantant gol. Casti ha tingut una oportunitat molt clara quan s’ha quedat a soles davant Palopa, però el porter del Deportivo Ontinyent ha fet una gran eixida. Els de Cristian Ferrándiz també han tingut aproximacions perilloses. La més clara l’ha tingut Bernat, qui ha fet una volea ben col·locada que ha obligat a Cristian a estirar-se per evitar el primer gol dels visitants.

Abraçada entre Cristian Ferrándiz i Roberto Bas, entrenadors del Deportivo Ontinyent i l’Ontinyent 1931, respectivament

Després del primer gol, un després d’altre

Si en la primera meitat no hi ha hagut cap gol, la pel·lícula ha canviat completament després del descans. L’Ontinyent 1931 ha eixit molt endollat dels vestuaris i ha sigut una màquina ofensiva, enfront d’un Deportivo Ontinyent que s’ha desmotivat. Lluis Felipe, que estava sent molt incisiu, ha obert la llanda als 3 minuts d’iniciar la segona part.

Quan l’encontre ha arribat a la primera hora, Nico ha fet de les seues per fer una passada que ha deixat a Juanjo Calvo el gol a plaer. Així, amb el 2 a 0 els de Cristian Ferrándiz han rebut un colp anímic molt important. Tan sols 10 minuts després, Rafeta s’ha tornat a vestir d’home de les assistències amb una centrada que ha aprofitat Juli, quasi sense voler, per fer el 3 a 0.

Amb el partit ja trencat, els espais han aparegut amb molta freqüència, i el cansament passava factura, ja que l’encontre ha sigut molt intens. L’Ontinyent 1931 ha aprofitat una falta per fer el 4 a 0, amb una remata de Casti. Finalment, Juanjo Calvo ha fet la maneta gràcies a una espectacular jugada de Nico.

Així, els de Roberto Bas s’han endut el derbi ontinyentí i es posen líders junt amb el CD Olímpic, que ha empatat a 1 contra L’Olleria CF.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Chimo Reig (Paco Sáez 66′), Pau Sanchis (Jorge García 66′), Pablo Bonet, Rafeta; Alberto Osoro (Diego Cambra 78′), Alberto Botella (Juli 66′), Lluis Felipe (Andreu Serrano 80′); Juanjo Calvo, Casti i Nico

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra (Adrián Navarro 76′), Abdon (Israel Paya 76′), Juanjo Donat (Tono Huertas 72′), Ángel Rodrigo, Víctor Giner, Pepe Gras (Víctor Navarro 76′), Álex Rodríguez (Pablo Belda 72′), Cambreta, José Manuel i Bernat

GOLS: 1-0 Lluis Felipe (48′); 2-0 Juanjo Calvo (60′); 3-0 Juli (70′); 4-0 Casti (73′); 5-0 Juanjo Calvo (85′)

ÀRBITRE: Javier Amorós Ramírez. Amonesta als locals; Pau Sanchis (34′), Lluis Felipe (61′), Nico Cabanes (70′) i Jorge García (88′) i als visitants; Abdon (8′), Álex Rodríguez (31′), Víctor Giner (45′), Álex Cambra (55′) i Pepe Gras (61′)

ASSISTENT 1: Christian García Andreu

ASSISTENT 2: Omar Miralles Sánchez