20.1 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeEsportsBàsquetEl sènior femení de l'Eset Ontinet acaba invicte després de guanyar al...

El sènior femení de l’Eset Ontinet acaba invicte després de guanyar al Guadassuar (74-22)

Últim partit de la segona fase del campionat de Preferent per al Sènior Femení de l’Eset Ontinet i nova victòria per a elles. Amb la victòria davant el Guadassuar per 74-22, les ontinyentines sumen 14 victòries en els 14 partit disputats, sent invictes.

El conjunt ontinyentí ha sigut superior des del primer moment. Durant el primer quart han estat molt bé a l’atac, fent 22-3. El segon temps ha seguit amb la mateixa dinàmica, tot i que les de Guadassuar han millorat en atac, i al descans el marcador era de 35-12.

A la represa del joc, les de Javi Barberà han eixit novament arrolladores a la pista i al final del tercer quart, el marcador era de 61-18. Ja a l’últim quart, les ontinyentines han acabat de rematar el partit posant el resultat final de 74-22 al marcador.

Amb aquesta victòria acaben la volta invictes i ja es preparen per a la fase d’ascens, que disputaran el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig.