13.3 C
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent remunta i estrena la Preferent amb victòria (3-2)

El Deportivo Ontinyent remunta i estrena la Preferent amb victòria (3-2)

Debut prometedor del Deportivo Ontinyent que es va imposar a la Font d’Encarròs per 3 a 2, remuntant un resultat advers en el primer partit dels de Cristian Ferrándiz en la Regional Preferent.
L’encontre no va poder començar pitjor, ja que en la primera contra dels visitants es va produir un desajust defensiu que el va aprofitar Vicent per a avançar a la Font i sembrar de dubtes en l’estrena dels ontinyentins.
Amb el marcador en contra, el partit va transitar per una igualtat que feia molt complicat poder mossegar l’àrea contrària. Amb el mínim desavantatge, els protagonistes visitaren els vestidors.
Un descans que va insuflar vida als locals que van reaccionar després de la represa, guiats per Alex, nova incorporació blanc-i-negra qui va signar la diana de l’empat. Un canvi en el marcador que naix d’un canvi tàctic. José Manuel, que va passar desapercebut jugant per banda dreta, va passar a jugar per darrere de Cambreta i ací, el Deportivo Ontinyent va donar la seua millor imatge.
El mateix José Manuel avançà els ontinyentins, demostrant que es troba de dolç. Amb el segon gol semblava que el més difícil estava fet, però la Font no va dir la seua última paraula i va posar les taules al lluminós, obra de Joan.
En un partit tan boig com el de la Puríssima, Cambreta va aconseguir el tercer i definitiu gol que va dur l’alegria a la nombrosa gent que es va donar cita a Ontinyent. Un triomf que transmet confiança a una plantilla que ve d’una categoria menys, però que ha demostrat capacitat per a competir.

Deportivo Ontinyent: Palopa, Alex, Juanjo, Iñaki, Tono, Víctor, Pepe Gras, Navarro, Bernat. José Manuel i Cambreta. També tinguren minuts Abdon, Alex Pablo i Mel.