12.5 C
Dissabte, abril 27, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo goleja i confirma el seu gran moment (0-6)

El Deportivo goleja i confirma el seu gran moment (0-6)

Amb moltes forces i energia. Així ha tornat el Deportivo Ontinyent a la competició lliguera després d’una setmana sense jornada a la Primera FFCV. Els d’Àngel Guarner van golejar al Racing Algemesí, i sumen la tercera victòria consecutiva amb una golejada per 0 a 6.

Álfaro va pegar el primer colp amb un gol al minut 4 després d’una treta de córner. L’encontre es posava a favor dels ontinyentins, i abans de la primera mitja hora de partit, amb una jugada de recuperació i contraatac, Miguel Richart feia el 0 a 2 al marcador.

Amb un avantatge còmode per al Deportivo Ontinyent, els dos equips se n’anaven al descans, però encara hi havia molt per dir. Al cap de 5 minuts de reprendre el joc, Alfaro feia el tercer en una altra jugada de córner. Però, tan sols un minut després, Miguel Richart recuperava per llançar cap a un Alfaro que feia el seu hat-trick i confirmava la festa blanc-i-negra.

I la festa de gols continuava. Al minut 56 era Jara qui es sumava amb el seu gol que confirmava ‘la maneta’. El punt final el va posar Miguel Richart, amb el seu doblet per certificar el 0 a 6 que dona 3 punts al Deportivo Ontinyent, i també molta moral per al pròxim partit contra el SIA Academy.

FITXA TÈCNICA

RACING ALGEMESÍ: Ian Pedros; Adrián Rodríguez, Carles Morell, Daniel Penalva, José María González, Jordi Teresi, Álvaro Silvestre, Pedro Serra, Pau García, Pablo Fuster, Marc Molla

DEPORTIVO ONTINYENT: Josemi; Borja, Juanjo, Andorni, Soriano, Ricard, Richart, Adrián, Alfaro, Jara i Aracil

ÀRBITRE: Dumar Santamaría Llopis

ASSISTENT 1: Pablo García Medina

ASSISTENT 2: Erik Giovani Escobar González