Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolAtzeneta i L’Olleria mantenen la forma amb un emocionant amistós

Atzeneta i L’Olleria mantenen la forma amb un emocionant amistós

Derbi amistós en El Regit en el que L’Olleria es va ficar per davant però l’Atzeneta va aconseguir remuntar en la segona part. Els dos equips van estrenar nou fitxatge, un d’ells amb gol inclòs.

El Regit va acollir en la vesprada d’ahir un partit amistós entre el quart classificat del Grup VI de Tercera Divisió i el segon del Grup III de Preferent, un atractiu derbi en el que la primera meitat va estar bastant igualada, amb domini altern i L’Olleria aconseguint en alguns moments de l’encontre que no es notara la diferència de categoria entre els dos equips, que van apostar principalment per combinar, encara que de ves en quan també van tindre que optar per balons en llarg.

Primera part igualada i amb alternatives

Els locals van provar fortuna sobre tot en centrades en les que en la majoria Rubén Martínez es va mostrar molt segur o una que Rodri va rematar fora per poc, i també en tirs des de fora de l’àrea. Per la seua part, L’Olleria també va crear el seu perill en centrades des de la banda, fins que en el minut 26, després d’una treta de banda i d’un retruc en el que Dani Cerdà va realitzar una parada molt bona, va aparèixer Marc Escrivà, molt atent, per a ficar per davant als de Preferent.

No obstant, prompte va canviar la situació després del descans ja que només iniciar el segon temps un dels jugadors de refresc, i justament l’última incorporació ‘taronja’, Borja Mir, va realitzar un tir que es va colar per l’escaire per a igualar el marcador. Això va donar ales a l’equip entrenat per Berna, que va gaudir de diverses ocasions com per a aconseguir la remuntada abans, com un remat de Fidel o una ocasió múltiple, però el 2-1 va arribar després d’un penal d’Alejandro Such molt protestat pels visitants i que Javier va enviar al fons de la xarxa.

Nou reforç per al mig del camp de L’Olleria

El propi Alejandro Such va ser junt al porter Lucas i l’atacant Julen els jugadors del Juvenil que van comptar amb minuts, a l’igual que l’última incorporació vidriera, el migcampista Álex Pantoja, qui compta amb una amplia experiència en Tercera Divisió després d’haver jugat en equips com el Mirandés B, Barco, Teruel, Segorbe, Silla, Móstoles i Guadalajara. Justament dos d’aquests jugadors van gaudir d’ocasions molt clares, com la que va tindre Julen després d’un rebuig, o la d’Alex Pantoja després d’un córner.

Bones sensacions per a tots dos equips, que mantenen la forma en aquestes dos setmanes de paró per Nadal i Any Nou, pensant en la tornada a la competició, que per a l’Atzeneta està fixada per al dissabte 7 de gener en el seu duel com a local davant l’Elche Ilicitano, mentre que els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro jugaran abans, en principi el dimecres 4 encara que no s’ha oficialitzat encara ni l’hora ni el dia, el seu partit de La Nostra Copa en casa del Moixent, mentre que en lliga eixe cap de setmana visitaran a l’Alberic.

FITXA TÈCNICA:

ATZENETA UE: Dani Cerdà; Ballester, Josué Samper, Á. Domínguez, J. Moltó, Manu Palma, Rubén Carretero, Á. Ortolà, Rodri, Fidel i N. Porcar. Banqueta: Ferri, Frangi, Borja Mir, Carrasco, Tanque, Serpeta i Javier.

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Lucho, Ricardo Gil, Nico Albiñana, Raúl Mollá, Yeray, Emilio Ortolà ‘Gatu’, Borja Borredà, Marc Escrivà, Nico Cháfer i Christian Escrivà. També van jugar Gonza, Emilio Gil, Marc Tormo, Pitu, Álex Pantoja, Alejandro Tormo, Lucas, Alejandro Such i Julen.

GOLS: 0-1 Marc Escrivà (26‘); 1-1 Borja Mir (46‘). 2-1 Javier de penal (78‘).