17.7 C
Albaida
Divendres, abril 26, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentUn penal al minut 100 li lleva els tres punts a l'Amateur...

Un penal al minut 100 li lleva els tres punts a l’Amateur Femení Ontinyent a casa del Castellonenc

Partit difícil per a les ontinyentines, ja que jugaven el tercer partit en només una setmana i a més contra un dels seus rivals directes, el Castellonenc. Un encontre que ha acabat en 1-1 després que les locals feren el gol al minut 100 de penal.

Les ontinyentines van errar molt de cara a porteria

Les ontinyentines, tot i el cansament acumulat que porten en aquesta darrera setmana, van eixir al terreny de joc amb molta intensitat, ja que sabien de la importància d’aquest partit. I així es va veure al camp, ja que al primer quart de partit les de Pepe Pla van gaudir de cinc clares ocasions de gol, algunes d’elles de Peri o Júlia, on hagueren pogut posar el 0-3 fàcilment, però una vegada més els falta el remat final de cara al gol.

Però l’Amateur Femení continuava insistint i finalment va arribar el gol tan buscat i merescut, el qual va eixir de les botes de Inés quan portaven mitja hora de partit, un gol que va arribar de córner i que posava el 0-1.

Les ontinyentines continuaven dominant clarament el partit als últims minuts de la primera part, on les locals només van gaudir d’una sola ocasió de gol. Però la falta de punteria va evitar que les de Pepe Pla anaren al descans amb un resultat més ampli al marcador.

Sentència al minut 100

En la represa de la segona part, l’Amateur Femení va seguir amb la mateixa dinàmica que la primera part, dominant el partit i generant clares ocasions de gol que no acabaven de rematar, destacant les de Nadal, Salme i Noa. Una falta de gol que finalment els va passar factura.

Passaven els minuts i en arribar als últims deu minuts del partit reglamentari, el partit es va convertir en un passacarrer, on les locals van augmentar la intensitat per buscar l’empat, tot i que el perill que generaven no era excessiu.

I quan semblava que les ontinyentines sumarien els tres punts, l’àrbitre no xiulava el final després que ja s’havien complit els quatre minuts d’afegit, sinó que va allargar el partit fins al minut 100, sense cap explicació. I va ser al minut 100 quan l’àrbitre va xiular penal, el qual les del Castellonense no van perdonar i van posar l’1-1 final al marcador, un gol que va deixar molt tocat a l’equip ontinyentí.

En acabar l’encontre, l’entrenador ontinyentí, Pepe Pla, es va mostrar molt decebut i sense trobar cap explicació a l’actuació arbitral. “En els anys que porte al món del futbol mai he vist cap arbitratge igual i que ha condicionat tant el partit”, explicava. No obstant això, Pla sentenciava dient “que hem deixat escapar el partit a causa de la falta del gol. Però no puc dir res roín cap a aquest equip, al que vull felicitar pel gran esforç que estan fent i pel partit de hui, on han desplegat un joc. Segur que amb aquest treball els resultats arriben prompte“.