Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsMassiva participació de l'Escola del Triatló Ontinyent en el III Duatló Escolar...

Massiva participació de l’Escola del Triatló Ontinyent en el III Duatló Escolar de Sagunt

Aquest dissabte 5 de febrer, vint-i-sis esportistes de l’Escola del Club Triatló Ontinyent s’han desplaçat fins a la comarca del Camp de Morvedre per a participar en el III Duatló Escolar de Sagunt.

Pel que fa a la participació, Rafel Moral i Pau Ferrero van estar els encarregats de representar el club ontinyentí en categoria cadet masculí, mentre que Teresa Ballester, Neus Baldo i Mireia Albero ho feien en categoria femenina. Els cadets van haver de completar un duatló format per un primer segment de carrera a peu de 2100 metres, un segment ciclista de 6’7 quilòmetres i novament 1.000 metres de carrera a peu. En juvenils (amb la mateixa distància), Ana Maria Candrea va aconseguir la primera posició i Elisa Albert va ser quarta classificada.

Els infantils, tot i que havien de córrer les mateixes distàncies a peu, reduïen el segment ciclista fins als 4’7 quilòmetres. Jaume Gironés, Iván Muñiz, Álvaro Vicedo, Blai Boscà, Ainhoa Montesinos i Laia Minguet van ser els duatletes d’aquesta categoria. En aquesta ocasió cal destacar la tercera posició aconseguida per Jaume Gironés, qui va arribar a meta a menys d’un minut de diferència del primer classificat.

En categoria benjamí l’Escola del Triatló Ontinyent també aconseguia magnífics resultats en una cursa on participaven Carles Gironés (guanyador de la prova), Hugo Sanz, Ander Juan, Asier Anaya, Arnau Sierra, Izan Martínez, Nara Cremades i Martina Pla. Els alevins Peret Sancho, Gerard Puerto i Biel Campos i les alevines Inés Pla i Joana Montalt completaven l’expedició ontinyentina al III Duatló Escolar de Sagunt.

Pel que fa als adults del Club Triatló Ontinyent, aquest diumenge 13 de febrer se celebrarà la segona prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular a Alberic. La cursa on participaran tres equips ontinyentins serà un duatló per relleus mixtos en distància supersprint.