Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaD. Antonio Ferrando Martí és el nou rector de la Parròquia de...

D. Antonio Ferrando Martí és el nou rector de la Parròquia de Santa Maria d’Ontinyent i Sant Carles Borromeo

El rector nascut a Xeraco estarà al capdavant de les dues parròquies ontinyentines després de la marxa de D. Juan Melchor Seguí i la jubilació de Juanjo Portero

L’arquebisbe Cardenal de València, D. Antonio Cañizares Llovera, ha nomenat a D. Antonio Ferrando Martí com a nou rector-plebà de la Parròquia de Santa Maria d’Ontinyent i rector de la Reial Parròquia de Sant Carles Borromeo. Així, el sacerdot nascut a Xeraco deixa els seus càrrecs de rector de La nostra Senyora de l’Asunción d’Albaida, Nativitat de Ntra. Sra. de l’Aljorf, Nativitat de Ntra. Sra. de Benissoda i Sant Pere Apòstol de El Palomar.

D. Antonio Ferrando arriba per omplir el lloc que ha deixat D. Juan Melchor Seguí com a rector de la parròquia de Santa Maria d’Ontinyent, després del nomenament del sacerdot albaidí com a rector-prior de la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València. A més, Antonio Ferrando ocuparà també el càrrec de rector de la Reial Parròquia de Sant Carles Borromeo després de la jubilació de D. Juanjo Portero.

El rector de Xeraco es va formar al Seminari Major La Immaculada, i va cursar estudis eclesiàstics en la Facultat de Teologia Sant Vicent Ferrer de València. El seu ordenament com a sacerdot va ser el 28 de juny de 1997, pel qual en poc menys d’una setmana complirà 25 anys com a rector.

Durant aquest temps ha exercit com a Vicari parroquial en la Col·legiata de Santa Maria de Gandia, rector dels Sants Joans de Puçol, rector de Sant Roc de Silla, capellà del Centre Penitenciari de Picassent i Arxipreste de l’Arxiprestat La nostra Sra. del Do.

Foto: Parròquia de Santa María d’Ontinyent

D. Luis Miguel Cerdá omplirà el lloc que deixa a les seues parròquies

Tanmateix, D. Luis Miguel Cerdá Ferri serà el substitut d’Antonio Ferrando com a rector de La nostra Senyora de l’Asunción d’Albaida, Nativitat de Ntra. Sra. de l’Aljorf, Nativitat de Ntra. Sra. de Benissoda i Sant Pere Apòstol de El Palomar. Aquest sacerdot és natural d’Agullent, i actualment és el rector de San Juan Bosco de Torrent.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe