13.4 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria dóna altre cop sobre la taula i deixa al tercer a...

L’Olleria dóna altre cop sobre la taula i deixa al tercer a 7 punts (2-0)

Gran victòria de L’Olleria, no sols per ser davant el tercer classificat, sinó per com ha sigut, ja que s’ha mostrat molt superior al seu perseguidor més proper, tenint l’encontre controlat durant tot el segon temps. Això sí, els de Xàtiva han acabat molt molestos amb l’actuació arbitral.

El partit ha començat amb molta igualtat, mostrant-se els dos el respecte que mereixen dos dels millors equips de la Regional Preferent. Segon i tercer en la taula han protagonitzat una primera meitat de poques ocasions però de molta intensitat. Dins de la igualtat, L’Olleria ha tingut moments de domini i molta possessió, podent marcar en el 8′ en una falta lateral llançada per Gonza que Enric Sánchez ha enviat a córner amb una bona parada, i en el 10′ després d’una espectacular passada en llarg d’Emilio Gil cap a Gonza, que l’ha posada de primeres i Víctor Muñoz l’ha lluitada, però entre el defensa i el porter finalment han aconseguit neutralitzar el perill.

Jugada excel·lent en el primer gol

També l’ha tinguda Lucho després d’una bona combinació, però el seu tir des de fora de l’àrea a la mitja hora de joc ha marxat fora. Per la seua part, els de Xàtiva també han creat perill únicament amb trets llunyans, com dos de José Manuel Rueda, un en el 4′ de falta llunyana intentant sorprendre el porter, i un altre en el 24′, en el qual no ha vist porteria. També ho ha intentat des de lluny Aquino en el 35′, però el seu tir ha marxat fregant el pal, i just en el minut següent ha arribat el golàs de L’Olleria: exquisida passada entre línies d’Emilio Gil, Víctor Muñoz regateja al porter amb molta classe i defineix.

Altre gol en el compte particular de Víctor Muñoz

Després del descans L’Olleria ha seguit mostrant-se com un equip molt solvent a nivell defensiu, i, a més ha aconseguit ampliar l’avantatge als cinc minuts després d’una pilota bombejada que ha lluitat Alejandro Tormo amb el porter, que no ha aconseguit blocar i el rebuig l’ha caçat Raúl Mollá i després de buscar l’espai ha anotat el 2-0 en una acció en la que els visitants ha reclamat falta sobre el porter. I podria haver arribat el tercer en el 56′ després d’una bona combinació en la qual Nico Cháfer ha posat una passada arrere i Emilio Gil ha rematat fregant el pal en una posició molt franca.

Sempre ha estat més prop el 3-0 que el 2-1

L’Olímpic no aconseguia clavar-li mà als vidriers, que durant el segon temps han tingut el partit totalment controlat i la defensa ha tornat a estar excel·lent, i fins al minut 75 no s’han prodigat en atac els de Xàtiva, i ha sigut en una pilota bombejada en el qual s’ha anticipat Aquino al porter i el cuir ha marxat prop del travesser. Per la seua part, Marc Escrivà ha buscat el tercer amb un tir des de fora de l’àrea que ha eixit molt prop del pal en el 79’, i ja en el minut 95 Francesc s’ha regirat dins de l’àrea i ha vist com el central Carles Vidal li taponava el seu tir de forma providencial.

Gonza ha tornat a ser un punyal en la banda

Nova victòria per als de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, que es fiquen a 7 punts del tercer classificat, l’únic dels cinc primers que no ha guanyat en aquesta jornada, per la qual cosa el líder segueix a 6, i el quedar-se fora de la promoció ho tenen a 9 unitats. Amb 51 punts (16V-3E-2D), L’Olleria visitarà en la pròxima jornada a un Jávea situat en la part baixa de la classificació que ha de guanyar per a no despenjar-se de la pugna per quedar entre els huit primers.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Lucho, Raúl Mollá, Nico Albiñana, Álex Díaz; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil (Yeray Pastor, 64’); Alejandro Tormo (Borja Borredà, 71’), Nico Cháfer (Álex Pantoja, 78’), Gonza (Marc Escrivà, 64’); i Víctor Muñoz (Francesc, 71′).

CD OLÍMPIC: Enric Sánchez; Llorenç, Carles Vidal, Escribano (Guillén, 55’), Joan Esteve; Marc Ferrer (Alberto Bernabeu, 86’); Izan (Cesareo, 66’), José Manuel Rueda (Javi Fuster, 55’), Corbalán; Ekedi (Vicent Roig, 46’) i Aquino.

GOLS: 1-0 Víctor Muñoz (36’); 2-0 Raúl Mollà (50’).

AMONESTACIONS: Als locals Emilio Ortolà ‘Gatu’ (86’) i Francesc (97’); i als visitants Carles Vidal (7’), Ekedi (25’), Enric Sánchez (50’), Marc Ferrer (58’), Joan Esteve (76’), el suplent Alejandro Lahoz (88’) i Corbalán (96’).