23.1 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl derbi ontinyentí acaba amb una victòria ajustada per a l'Ontinyent 1931...

El derbi ontinyentí acaba amb una victòria ajustada per a l’Ontinyent 1931 amb final d’infart (0-1)

L’Ontinyent 1931 i el Deportivo Ontinyent han viscut a La Puríssima el 4t derbi ontinyentí. Al igual que en les anteriors, la victòria ha sigut per als de Roberto Bas, tot i que el tècnic visitant estava expulsat. Els 3 punts han sigut per als d’El Clariano gràcies a un solitari gol de Pablo Bonet a la primera part, a pesar de la bona imatge que han mostrat els locals en el seu camp.

Pablo Bonet ha trencat la igualtat

El derbi ontinyentí a La Puríssima s’ha presentat amb molta intensitat durant la primera part. Els dos conjunts han eixit concentrats i amb energia per lluitar i aconseguir la victòria. La igualtat ha sigut la tònica dels primers 45 minuts, ja que cap dels dos conjunts ha dominat, tot i que l’Ontinyent 1931 ha tingut les més clares.

Com estava sent un partit amb poques oportunitats, ha sigut el baló aturat el que ha trencat l’empat a 0. Juli ha posat la centrada en una falta des de la dreta per a Cobo, que li ha dixat el gol a Pablo Bonet perquè fera el 0 a 1. Amb aquest resultat el derbi se’n ha anat al descans, un encontre molt més igualat que a El Clariano.

Tot i l’expulsió d’Abdon, el Deportivo Ontinyent ha pogut empatar al final

Els nervis han sigut més abundants a la segona part. L’encontre s’ha calfat molt després de l’expulsió d’Abdon complida la primera hora de joc. El defensa local ha vist la roja per protestar després d’una jugada embolicada al mig del camp. Posteriorment, Nico Cabanes ha tingut un contraatac molt clar que ha desaprofitat.

A més, Palopa estava sent decisiu amb les seues parades per mantenir el marcador. L’Ontinyent 1931 ha trobat més espais després de que els d’Ángel Guarner es quedaren amb 10, i així, Cobo ha tingut una ocasió claríssima que ha enviat al travesser, i que podria haver tancat el partit. En canvi, també José Manuel ha pogut empatar a l’últim minut, però la seua rematada ha marxat fora.

Finalment, el marcador definitiu ha sigut favorable per als d’Óscar Bernabéu, que han fet gala de la seua condició de líder per aconseguir altra victòria i continuar somiant amb l’ascens en el 4t partit de la segona volta. Per la seua part, el Deportivo Ontinyent se’n va de buit, però amb la tranquil·litat d’haver mostrat una bona imatge a casa.

FITXA TÈCNICA

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra, Abdon, Iñaki Gandia, Juanito (José Manuel 64′), Víctor Giner, Juanjo (Huertas 75′), Adrián, Cambreta, Aran (Capone 75′) i Bernat

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez, Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro (Diego Cambra 65′), Alberto Botella; Juli (Chimo Reig 86′), Juanjo Calvo (Lluís Felipe 65′), Nico Cabanes (Jorge García 79′) i Ángel Cobo (Andreu Serrano 86′)

GOLS: 0-1 Pablo Bonet (25′)

L’àrbitre amonesta als locals; Juanito (12′), Juanjo (25′), Cambreta (54′), Abdon (56′), Iñaki Gandia (58′), Álex Cambra (79′), Huertas (90′) i als visitants; Alberto Osoro (33′), Juanjo Calvo (47′), Cobo (61′), Alberto Botella (90′). Expulsa al local Abdon (61′)