13.3 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeBenigànim CFEl Benigànim guanya 2-1 al Benifaió, rival directe a la lliga

El Benigànim guanya 2-1 al Benifaió, rival directe a la lliga

Partit de la zona alta del grup 6 de la 1a Regional entre el Benigànim i el Benifaió, quart i tercer classificat. Amb la victòria per 2-1, els locals retallen distàncies respecte als de Benifaió i empaten a punts, compartint plaça a la tercera i quarta posició.

Un gol de penal a l’últim minut de la primera part ha posat per davant als locals

El partit ha començat amb tots dos equips intentant trobar el domini del partit, però els primers 45 minuts han estat marcats per les anades i tornades dels dos conjunts.

La primera ocasió de gol més clara del partit ha arribat per als de Benigànim, tot i que sense generar molt de perill. I pocs minuts després, els de Benifaió han respost i el porter local ha salvat una clara ocasió amb una gran mà cap al minut 20.

Els últims 25 minuts de la primera part no han estat davall el control de cap dels equips, on han destacat les contres. I quan semblava que el marcador seria d’empat a 0 al descans, els visitants han fet un penal a falta d’un minut per al mig temps, una oportunitat que Marc Bonifacio no ha deixat passar i ha posat l’1-0 al marcador.

El Benigànim ha aconseguit els tres punts i retalla distàncies

La segona part ha començat amb la mateixa tònica que la primera, sense cap dels dos equips aconseguint el control de l’encontre. Ha sigut cap al minut seixanta quan ha arribat una doble clara ocasió de gol per als locals que haguera pogut posar calma al partit, però una doble intervenció del porter visitant ha evitat que els de Benigànim ampliaren la diferència al marcador.

Passats vint minuts de la segona part, els visitants han posat l’empat a 1 al marcador en la primera vegada que s’han acostat a la porteria local durant la segona gol, un empat que ha eixit de les botes de Borja Fernández.

A l’últim quart del partit els dos equips han estat intentant amb totes les seues forces el gol de la victòria. I faltant deu minuts al final, Emilio ha posat el 2-1 al marcador en rematar un baló de falta directa.

Ja a falta de cinc minuts per al final, els de Benifaió s’han quedat amb deu jugadors al camp en veure un dels seus targeta roja per derribar a l’últim jugador dels de Benigànim quan anava cara a la porteria rival. Amb el resultat final de 2-1, els de Benigànim retallen distàncies davant un rival directe i empaten a punts amb els de Benifaió.