19 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolSegona RegionalJornada repleta de gols i amb el líder sense aprofitar l’oportunitat

Jornada repleta de gols i amb el líder sense aprofitar l’oportunitat

Amb el descans de l’Olímpic B, l’Ontinyent 1931 B tenia a la seua mà el quedar campió i assegurar l’ascens, però va perdre contra un equip de la mitat inferior de la taula. El que sí que va aprofitar el descans dels de Xàtiva va ser l’Albaidense, que es fica a un punt del segon, mentre que també va haver molts gols en les victòries del Bocairent, Aielo i Agullent. L’Olleria B va empatar a domicili i el Llutxent va encaixar una nova derrota.

CD Enguera B 0 – 4 SD Albaidense:

Golejada en el segon temps

Partit més complicat del que reflexa el marcador, ja que tres dels gols van arribar en els últims minuts, quan els locals es van quedar amb un menys. Això sí, els de Kikín van dominar, i ho van donar tot per a contrarestar les baixes que acumulaven, fent molt bon partit apostant per insistir amb entrades per banda, mentre que l’Enguera B va apostar per mantenir-se ben replegats i tancats arrere. Al minut 22 va arribar el primer dels tres gols que faria Alfaro.

Un Alfaro que es fica com a segon màxim golejador del grup després d’aquest ‘hat-trick’. En el segon temps va anar embrutant-se el partit i inclús el col·legiat va arribar a aturar-lo per a informar als dos equips de que si seguien en eixa actitud optaria per suspendre’l. Un jugador de l’Enguera B va fer una entrada molt dura i va ser expulsat al minut 78, just quan va començar la golejada, ja que just en eixe minut Yassine, que reapareixia després de molt de temps, feia el segon, i Alfaro marcava dos gols més en el 80’ i 82’ per a completar una nova victòria amb la que es fiquen a un punt del segon, l’Olímpic B, aprofitant el seu descans.

Esides Caramanchel CE 3 – 2 Ontinyent 1931 CF B:

No va haver aliró

El conjunt filial tenia en la seua mà el proclamar-se campió de lliga i assegurar el seu ascens a Primera Regional a falta de tres jornades, ja que el CD Olímpic B descansava i d’haver guanyat ho hagueren certificat de forma matemàtica, però no va ser així i l’Esides, equip situat en la mitat inferior de la classificació, justament va provocar la segona derrota de la temporada per a l’Ontinyent 1931 B.

Respecte al partit, els de Pablo Iglesias van veure com se’ls complicava el duel molt prompte, ja que abans de la mitja hora els d’Alcoi guanyaven per dos gols, i no va ser fins al minut 66 que Ángel Galán va aconseguir reduir distàncies. Els de La Vall ho van intentar de totes les formes possibles, però el que va arribar, amb el temps ja complit, va ser el 3-1, i malgrat que de seguida Orquín va fer el 3-2, no van poder evitar la derrota.

CDF Bocairent 5 – 4 SD Vallada:

El Bocairent necessita treballar de valent per a guanyar al cuer

En el primer temps els d’Isidro Borderia van ser molt superiors al seu rival, marcant molt prompte Pablo el primer, en el 3’. En el minut 15 el Vallada va aprofitar el seu primer tir per a empatar, mentre que deu minuts després tornava a aparèixer Pablo per a fer el 2-1, i en el 37’ Fernando marcava el 3-1 amb el que sen van anar al descans, després de que inclús el ‘Pichichi’ Romero desaprofités una pena màxima.

Tot pareixia que anava a ser una còmoda victòria davant el cuer, però el Vallada va tirar d’orgull i en els minuts 58 i 66 saltava la sorpresa, marcant dos gols amb els quals ficaven el marcador en empat a tres. El Bocairent no va deixar d’atacar en cap moment, i en el minut 75 un tir de Pablo acabava en gol en pròpia porta. Ja amb el temps complet el capità David Molina no faltava a la seua cita amb el gol i sentenciava, però el Vallada encara va donar emoció a l’encontre ja que encara van marcar el 5-4, però ja no va haver temps per a més.

UD Ondarense 4 – 1 CF Llutxent:

L’Ondarense també avança al Llutxent

Finalment, i a falta d’una jornada en aquest grup (a diferència del XII en el que encara falten tres), el Llutxent no sols no ha aconseguit defendre amb encert una tercera plaça a la que ja no té opcions matemàtiques d’accedir, si no que de moment cau també fins a la sexta després de perdre precisament davant el nou equip que el supera en la taula, encara que això no llevarà el fet de que han fet una molt bona temporada en la que inclús van ser líders en algun moment i van ser els últims en caure de la pugna entre els dos primers.

Respecte al partit, pareixia que els de Juanjo Benavent podien dominar i portar el pes del partit, però varies errades defensives van provocar que el marcador es fiqués tremendament en contra. Als minuts 30, 40 i 42 van encaixar tres gols que els van deixar KO, i de nou amb la sensació d’haver regalat el partit. Amb els canvis van anar millorant, però una nova errada defensiva significava el 4-0 al 70’. Ja en el 90’ una bona jugada acabava en penal sobre Juanjo que César aprofitava per a maquillar el marcador. Ara afrontaran el seu últim partit rebent la visita del tercer, el Benirredrà, amb molta il·lusió i ganes de que vaja molta gent al camp per a acomiadar el curs amb la seua afició.

Canals Promeses CF 1 – 1 L’Olleria CF B:

Empat davant un equip pitjor posicionat

Els de Sergio Úbeda es van tindre que conformar en un empat davant el penúltim classificat, i això que van aconseguir anar per davant en el marcador durant quasi tota la segona meitat. I és que després d’arribar al descans amb el 0-0 inicial, Joan Soler marcava el 0-1 al minut 50, però ja en el 84’ arribava l’empat davant un equip que portava cinc partits sense sumar cap punt.

Banyeres UE 2 – 3 CF Agullent:

Segueix la ratxa després d’un partit que va costar més de l’esperat

Quinta victòria consecutiva per als de Sergio Francés ‘Pete’, que en aquesta ocasió no van estar tant fins com en altres duels, patint molt per a guanyar a un equip de la part baixa, però finalment ho van aconseguir i ja es fiquen quints. En el primer temps els errors defensius van ser la tònica dominant, i això que el partit es va ficar de cara prompte amb un gol de Belda en el 4’ després d’una treta de banda.

El Banyeres va empatar al 21’ després d’una errada col·lectiva en defensa, però Marc culminava una jugada elaborada pel mig del camp per a ficar el 1-2 en el 31’. Això sí, de seguida, en el 35’, tornava a empatar el Banyeres després d’una contra. En el segon temps la defensa visitant va estar molt més ajustada i els atacants de l’Agullent van tindre més presencia, encara que no van estar encertats del tot i sols un tir llunyà de Marc en el 79’ va desnivellar l’encontre.

Font de La Figuera CF 3 – 4 CF Aielo:

Victòria per a poder seguint aspirant a més

Els de Rafa Cebrián van guanyar a un equip millor posicionat per a aixina poder aspirar a seguir escalant posicions en aquest tram final, sent ara novens després de vèncer al sext en un duel en el que, en un camp tant xicotet, tot pareixia indicar que s’anava a apostar per un joc directe, però no va ser així, els de La Vall d’Albaida van aconseguir fer diverses triangulacions i traure el baló jugat des de darrere. En el minut 18 van pressionar al rival i el seu porter va donar una mala passada que va aprofitar Marcos per a fer el primer. Estaven tenint molt de protagonisme els jugadors de l’Aielo, però en una treta de banda arribava l’empat amb un gol molt bonic.

Amb l’1-1, però molt bones sensacions, van afrontar el segon temps anant a per totes i en el 49’, en altra bona triangulació pel mig del camp, Jose Cabida filtrava el cuir per a que Carles es quedara sols davant el porter i fera la passada de la mort per a que marcara Alberto. Sols tres minuts després va ser Carles el que va rebre una passada de la mort per part de Marcos per a fer l’1-3. En el minut 65’ va arribar altre gran gol per part dels de casa després d’un rebuig i un tir llunyà, però en el 73’ una acció a baló parat acabava amb gol de cap del Juvenil Carlos. Ja en el 89’, en una mala eixida del baló arribava el 3-4 definitiu, amb el que l’Aielo afronta les últimes jornades amb ganes i força per a pugnar per posicions més altes, i tot contant de nou amb moltes baixes i indisposicions, sent Miguel, Miquel, Domingo, Carlos, Vidal i José Vica els Juvenils que van jugar en aquesta ocasió.