18.9 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolVictòria solvent de L’Olleria per a seguir amb la ratxa

Victòria solvent de L’Olleria per a seguir amb la ratxa

Malgrat el resultat ajustat, els vidriers han colpejat prompte i sempre han anat per davant en el marcador, i han sabut dur el pes de l’encontre per a aconseguir el tercer triomf consecutiu en el seu sèptim partit seguit sense perdre.

Al minut 6 ha arribat el primer gol

El partit ha començat amb un ritme trepidant, fins al punt de que en dos minuts els dos equips ja havien gaudit d’una bona ocasió, i de que sols han hagut de passar 6 per a veure el primer gol. La primera ha sigut per als de casa, quan Borja Borredà li l’ha deixat de cara a Emilio Ortolà ‘Gatu’ i aquest ha fet un tir mossegat i creuat que ha rosat el pal, mentre que la replica la feia Casti després d’internar-se, però Dani Cerdà ha blocat el baló. En el 6’, en un córner tancat tret per Gonza, ha aparegut Borja Borredà per a pentinar-la i marcar l’1-0. Ha pogut arribar el segon sols dos minuts després en una apertura de Raúl Sanjuán per a Borja Borredà, que ha xutat amb més força que col·locació i ha vist com el porter rival ha fet una gran parada, al igual que en el posterior córner, en el que també ha tingut que intervindre per a evitar el gol en una treta directa de Gonza molt tancada de nou.

Poc a poc s’ha anat calmant l’encontre i les ocasions ja no han sigut tant constants. El Muro ha reclamat penal en el minut 26, costant-li la groga a Marc Ferrer per protestar, mentre que en el 29’ han pogut empatar després d’un centre en el que Nebil ha rematat alt amb el porter descol·locat, repetint-se una situació molt similar al minut següent però en l’altra àrea, quan en un baló que ha quedat rebutjat i en una posició molt franca, ha sigut Raúl Sanjuán el que ha rematat per dalt del travesser. En el 41’ els visitants han tornat a reclamar penal en una internada d’Imanol Torrella, mentre que al minut següent Alberto Botella ha tret un córner molt tancat que Dani Cerdà ha tingut que neutralitzar de punys, i ja la última del primer temps ha estat claríssima per als del Comtat, quan en el 49’ han penjat un baló al segon pal, Nebil l’ha tornat a ficar i Casti ha rematat creuat per molt poc, i damunt Imanol Torrella no ha arribat a empentar-la també per poc.

Tercer partit seguit en el que marca Christian Escrivà

Després del descans, el conjunt dirigit per José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro ha eixit decidit i amb ganes d’ampliar l’avantatge, gaudint de tres ocasions consecutives. La primera en una espectacular passada entre línies de Borja Borredà per a la cavalcada de Raúl Sanjuán, però just quan anava a xutar ha aparegut providencial el defensa Joan per a enviar a un córner en el que Borja Borredà ha vist com apareixia de nou un defensa per a enviar a córner després d’un bon xut, i en el rebuig d’eixa treta de cantonada ha sigut Marco Ferrer el que ho ha intentat des de fora de l’àrea, però l’ha parat el porter en dos temps. El Muro també demostrava que volia empatar quan abans millor, i en el 64’ una centrada de Casti l’ha rematat alta Marc Ferrer, però el que ha arribat ha sigut el 2-0 tan sols dos minuts després, quan un baló filtrat per Gonza de forma brillant l’ha protegit Christian Escrivà fins a plantar-se davant del porter i acabar marcant per tercera jornada consecutiva.

Els de l’ex del Deportivo Ontinyent, Natxo Cantó, no s’han rendit, i ha aconseguit retallar distàncies amb més de deu minuts per davant, quan Carretero li ha guanyat l’esquena a la defensa i ha superat per dalt al porter, reclamant-se fora de joc per part dels vidriers. Els de La Llometa han buscat l’empat, però sense arribar a gaudir de cap ocasió clara gràcies en part al gran treball defensiu dels de La Vall d’Albaida, que damunt han sentenciat a falta de tres minuts al marcar el capità Pitu un penal del porter a Raúl Sanjuán després d’una passada magistral de Quico Vañó. Això sí, encara ha arribar a marcar el Muro, però ja en l’últim segon, quan en el minut 96 Artur ha rematat amb encert una centrada des de la banda esquerre.

L’Olleria es fica quint a 3 punts del líder

Davant la presencia d’un gran nombre d’aficionats una vegada més en La Solana, L’Olleria ha aconseguit un nou triomf per aprofitar al màxim els duels entre els equips de la part alta per a ficar-se quint a sols 3 punts del líder. Alegria màxima i molt d’optimisme per a un equip que en la pròxima jornada, en la que també hi ha duels directes per dalt, visitarà a l’Atlètic Benidorm, penúltim que aquesta setmana ha perdut contra el cuer.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Dani Cerdà; Nico Albiñana (Marc González, 60’), Raúl, Bena, Marco Ferrer; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil (Quico Vañó, 46’); Borja Borredà (Sergio Fuentes, 67’), Raúl Sanjuán, Gonza (Rafa Gil, 67’); i Christian Escrivà (Pitu, 76’).

MURO CF: Dani; Joan, Aitor, Mateo Climent, Bryan; Alberto Botella; Nebil (Artur, 81’), Marc Ferrer (Tete, 70’), Navar (Carretero, 59’), Imanol Torrela (Moncho, 70’); i Casti.

GOLS: 1-0 Borja Borredà (6’); 2-0 Christian Escrivà (66’); 2-1 Carretero (78’); 3-1 Pitu de penal (87’); 3-2 Artur (96’).

ÀRBITRE: Juan José Donate Robles. Amonesta al local Emilio Gil (33’); i als visitants Marc Ferrer (26’), Dani (86’) i Mateo Climent (89’).