12.2 C
Albaida
Divendres, abril 19, 2024
HomeEsportsVictòria de consagració de l'Ontinyent 1931 davant el penúltim classificat (0-4)

Victòria de consagració de l’Ontinyent 1931 davant el penúltim classificat (0-4)

Després de passar de ronda amb la victòria davant el Rayo Ibense a La Nostra Copa, l’Ontinyent 1931 tornava a la competició lliguera visitant al Racing Algemesí, el penúltim de la classificació. Els de Roberto Bas van estar molt fluïts en la combinació de baló, el qual els va ajudar a aconseguir uns tres punts molt importants també gràcies als gols de Jorge García, Alexandru i Chimo Reig, que fan que l’equip continue en la part alta de la taula.

L’Ontinyent 1931 va tindre ocasions per a acabar la primera part amb una golejada

La primera meitat va ser un monòleg d’ocasions de l’Ontinyent 1931. L’equip de Roberto Bas va tindre infinites oportunitats per a posar-se per davant al marcador, però tan sols dos va entrar cap a dins. Tanmateix, ambdós gols van arribar després de dues jugades de córner.

El primer tant va vindre després d’un rebot d’una treta de cantó que va agafar Jorge García per engaltar molt bé la pilota amb la seua cama esquerra. L’esfèric va tocar en un defensa local i va despistar a Silver, que poc va fer per evitar el gol que obria el marcador als 10 minuts de partit.

Alexandru continuava amb la seua ratxa golejadora. Rafeta va traure un córner cap arrere, i Paco Sáez va centrar al punt de penal on va rematar Alexandru per ampliar l’avantatge ontinyentí just abans del descans. Matías Aquino va poder anotar molts gols, però no era el seu dia de cara a porteria.

Chimo Reig va sentenciar just després d’eixir dels vestuaris

Molt lluny de relaxar-se, l’Ontinyent 1931 va eixir a la segona part amb la mateixa energia que va acabar la primera. Quatre minuts després de l’inici del segon temps, Alexandru va traure una falta en llarg des del mig del camp per a Rafeta, qui va veure molt bé al segon pal a un Chimo Reig que tan sols va haver d’espentar el baló i fer el gol de la sentència.

Tot i que el partit es va igualar a la segona part, els de Roberto Bas no van sofrir, menys a un remat al travesser de David Clarí. Rafeta va fer el quart a l’últim minut per a consagrar l’alegria ontinyentina. Els blanc-i-negres van aconseguir una victòria per 0-4, però amb la sensació que hagueren pogut fer més gols.

Així, l’Ontinyent 1931 derrota sense problemes al Racing Algemesí per distanciar-se dels seus perseguidors, i retalla 3 punts al líder, ja que el CF Gandia va pedre a la seua visita al Atlético Benidorm.

FITXA TÈCNICA

RACING ALGEMESÍ: Silver; Miguel Guerrero, David Clarí, Andry Pryma, Víctor Tudela, Miquel Roca, José Luis Dura (Alexandre 76′), Salva Aliño, Ian Martínez (Juanma 60′), Daniel Penalva, Manuel Marín (Mohamed Saouf 28′)

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Paco Sáez (José María Cid 79′), Marc Tormo, Pau Sanchis, Jorge García; Alberto Osoro (Lluis Felipe 56′), Alexandru, Iván Ceballos (Diego Cambra 45′); Chimo Reig (Alejandro Peiró 56′), Matías Aquino (Víctor Fuentes 71′) i Rafeta

GOLS: 0-1 Jorge García (10′); 0-2 Alexandru (41′); 0-3 Chimo Reig (48′); 0-4 Rafeta (90′)

ÀRBITRE: José Carlos Caballero Carrillo. Amonesta als locals; Salva Aliño (56′), Manuel Marín (75′), Alexandre (88′) i als visitants; Marc Tormo (32′), Chimo Reig (34′), Alejandro Peiró (71′)

ASISTENT 1: Adrián Castillo López

ASSISTENT 2: Andrés Ballesteros Moreno