Albaida
Divendres, abril 19, 2024
HomeEsportsFutbolVíctor Fuentes diu adeu al futbol en un derbi emotiu

Víctor Fuentes diu adeu al futbol en un derbi emotiu

L’Ontinyent 1931 ha rebut a l’Atzeneta UE aquest dissabte en el que ha sigut un derbi emotiu a El Clariano. La ‘perla’ del Clariano, Víctor Fuentes, s’ha acomiadat del futbol en un derbi que ha enfrontat a dos dels equips amb els que ha jugat. Tot i ser un partit de pretemporada, ha servit a ambdós conjunts per a continuar preparant una il·lusionant temporada.

Javier García ha encetat la llanda amb un gol des dels 11 metres als 15 minuts de començar el partit. Poc abans, Víctor Fuentes ha sigut substituït per Alberto Botella. Steve va fer el segon tant per als de Berna Ballester poc abans del descans, i Cristian ha evitat més gols visitants.

Després del descans, Roberto Bas tan sols ha donat entrada a Ivelin Popov. L’Ontinyent 1931 ha ca retallat distàncies gràcies a remat de cap d’Alberto Botella després d’una centrada des de la banda dreta. Així, el mig campista, ex del Muro, ha fet el seu segon gol de la pretemporada, ja que va anotar contra l’Eldense B.

El tècnic ontinyentí ha donat refresc a diversos jugadors, però passats els 75 minuts Raúl Gómez ha ampliat l’avantatge de l’Atzeneta després d’una errada en l’eixida de baló blanc-i-negra. En canvi, Ángel Galán ha respost ràpidament per fer el 2-3.

Així, l’Atzeneta s’ha imposat al derbi de la Vall d’Albaida contra un Ontinyent 1931 que ho ha intentat fins el final. La pròxima prova dels ontinyentins serà contra l’Elx Juvenil i la dels de Berna Ballester enfront de la AFE en Oliva Nova.