15.9 C
Albaida
Dimecres, abril 17, 2024
HomeVall d´AlbaidaCastelló de RugatVicenta Boscà: "Els grans projectes són la construcció del centre de dia...

Vicenta Boscà: “Els grans projectes són la construcció del centre de dia i la reforma del col·legi públic i l’IES de Castelló”

Vicentà Boscà va ser escollida pels veïns i veïnes de Castelló de Rugat per ser la nova alcaldessa del municipi, i substituir en el càrrec a Antonio Esquinas, company socialista que pertany a la llista per València de cara a les Eleccions Generals del 23 de juliol. L’alcaldessa castellonenca explica com estan sent els primers dies i com serà aquesta legislatura.

Pregunta: Com estan sent les primeres setmanes com a alcaldessa de Castelló de Rugat?

Resposta: Les primeres setmanes han estat un poc intenses, perquè encara que anteriorment ja formava part de la corporació municipal com a regidora, ara em toca acceptar nous reptes i responsabilitats. De moment, ho portem bé tots junts i amb l’ajuda dels treballadors de l’Ajuntament anem posant-se al dia i tot va tirant avant.

P: Com valores el suport i els resultats electorals que et va donar el poble?

R: Estem molt satisfets dels resultats electorals obtinguts al poble. De nou el Partit Socialista ha rebut la confiança de tots els veïns i veïnes, i hem aconseguit una victòria amb bons resultats que ens està permetent poder governar i portar endavant el nostre projecte.

P: Quins són eixos projectes, els punts més importants en els que vols treballar?

R: Tenim molts projectes en ment. Seguim treballant en el dia a dia per millorar el poble i fer visible la cultura, la música… Però, els grans projectes pels quals hem lluitat fins ara i seguirem lluitant és per la construcció del centre de dia i per la reforma del col·legi públic i l’IES de Castelló.

P: Substitueixes a Antonio Esquinas en el càrrec, com valores la seua gestió?

R: Amb Antonio tenia i tinc una molt bona amistat, perquè abans de ser companys hem sigut amics i sé que puc comptar amb ell per a qualsevol dubte que tinga. Tenim una personalitat completament diferent l’un i l’altre, però tenim la mateixa ideologia i estima pel poble que ens ha vist créixer.

P: En què s’assemblarà i diferenciarà la teua legislatura amb la d’ell?

R: Es diferenciarà en poca cosa. La diferència és que Antonio ha tingut 4 anys que ha pogut treballar un poc més, a pesar de les complicacions que ha posat l’oposició, perquè governar en minoria no ha sigut fàcil. Al governar en majoria jo ho tindré més fàcil. Als 4 primers anys Antonio va haver de fer front a un deute molt gran i l’Ajuntament ha millorat moltíssim econòmicament. Encara tenim deute, perquè el deute és real i està ahí, però podré governar més descansada que Antonio. Ell ho ha tingut més difícil perquè governar en minoria ha sigut complicat.

P: Quin paper ha de tindre l’oposició en aquesta legislatura?

R: Com vaig dir en el Ple espere que puguem arribar als consensos i puguem governar junts. Que no ens posen massa impediments en coses, perquè nosaltres no anem a fer res que no siga beneficiós per al poble. Esperem que ens facen costat tant en els pressupostos com en les decisions que prenem perquè considerem que és el millor per al poble. Governar en consens uns i altres.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe