12.9 C
Albaida
Dilluns, desembre 4, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentVeïns del carrer Callarís reclamen saber quan començaran les obres del nou...

Veïns del carrer Callarís reclamen saber quan començaran les obres del nou projecte

“Vull saber quan començaran les obres, perquè el projecte l’he vist i és molt interessant”, afirma una veïna

Els pocs veïns i veïnes que encara queden vivint al carrer Callarís del barri de la Vila d’Ontinyent porten anys esperant una actuació real per a les cases que es troben en un molt mal estat a la zona. Els ciutadans tenen por de que una desgràcia puga ocórrer, tot i que ja s’hi han produït despreniments.

El projecte d’enderrocament i reconstrucció dels habitatges està aprovat. “Ens van ensenyar el projecte als veïns i a l’associació. El projecte és brutal, però quan ho portaran a terme?”, conta una veïna del carrer Callarís.

La reforma d’aquests habitatges abandonats s’inclou dins del Pla Especial de Reforma Interior de la Vila, on es va aprovar el 2022 el projecte de regeneració i creació de noves vivendes als carrers Roses, Callarís i Trinitat.

Les previsions d’aleshores indicaven que el gruix de les actuacions es durien a terme entre 2023, 2024 i 2025. En canvi, una veïna explica que “està el pla aprovat. Estan els diners, però quan comença l’any em diuen que quan acabe l’any faran l’obra. Quan va a acabar-se l’any diuen que l’any que ve, i així portem molt de temps”.

Les persones que viuen a la zona recalquen que és un perill que les cases estiguen en eixe estat d’abandonament, ja que viuen famílies amb xiquets. Els mateixos veïns es creuen el projecte que consideren “molt interessant”. En canvi, reclamen saber quan començaran les obres davant les llargues que els donen, ja que consideren urgent l’enderrocament dels habitatges i la reconstrucció dels nous.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe