12.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolSegona RegionalUna golejada per a proclamar-se campió i l’altra per a acomiadar-se

Una golejada per a proclamar-se campió i l’altra per a acomiadar-se

Aquesta vegada no va fallar l’Ontinyent 1931 B i ja és equip de Primera Regional per al proper curs. Albaidense i Agullent segueixen amb números de campió en aquest tram final de competició, l’Aielo, el Bocairent i L’Olleria B van perdre, i el Llutxent tanca el curs en la quinta posició del Grup XI després de golejar, mentre que en el Grup XII encara queden dos jornades.

L’Olleria CF B 1 – 2 Banyeres UE:

Derrota local davant un Banyeres que va a més

Malgrat ser el tercer per la cua, el Banyeres està fent molt bon final de temporada i la nova víctima d’aquest fet ha sigut el filial vidrier, que no va poder sumar cap punt davant un equip pitjor posicionat.

Els de Sergio Úbeda van veure com al minut 33 el rival es ficava per davant, i encara que van empatar amb un gol de Manuel Vidal al minut 45, en l’últim sospir tornava a marcar el Banyeres per a endur-se els tres punts de La Solana.

CF Llutxent 6 – 0 Benirredrà CF:

Golejada davant un nombrós públic per a tancar un bon any

Amb la presencia d’una bona quantitat d’aficionats, destacant sobretot l’animació dels membres de la penya el rabosot, que durant tota la temporada els han recolzat al màxim, el Llutxent va viure una grandíssima festa acompanyada de fins a sis gols que van ser marcats per Llopis, Joan Aranda, César Català per partida doble, Javi Grau i Wences.

Cal remarcar sobretot el gol de Llopis, ja que el va fer des del seu propi camp, en un duel en el que tot el que no va entrar en les jornades anteriors, ho va fer en aquesta, aconseguint acabar el curs en quinta posicióuna més que en la jornada anterior- i amb un molt bon sabor de boca, ja que malgrat caure molt prompte de la pugna directa per l’ascens en la que es va veure involucrat de forma inesperada però molt merescuda, la valoració és molt positiva per al conjunt entrenat per Juanjo Benavent.

CD Albaidense 4 – 1 Esides Caramanchel CE:

Nova golejada en busca de la segona posició

Els de Kikín estan acabant la temporada amb pràcticament una golejada per jornada (els seus últims resultats: 4-1, 0-4, 1-0, 2-4, 6-0, 0-0, 1-4 i 4-0) i aquesta vegada ho van tornar a fer malgrat que el rival es va ficar per davant abans del primer minut de joc després d’una pèrdua de baló dels locals. Però la reacció va ser molt ràpida i al minut 5 Tito va culminar una contra de llibre després d’un córner en contra, fent l’assistència Alfaro.

I en el 13’ ja anaven per davant en el marcador, quan David va fer un canvi d’orientació i Carlos va guanyar l’esquena a la defensa per a marcar de volea. El tercer encara va arribar abans del descans, concretament en el 40’, i de nou el va marcar Tito, mentre que el 4-1 definitiu va ser obra del capità Quelo ja en el minut 80, aconseguint una nova victòria per a seguir clavant pressió a l’Olímpic B, que va tornar a guanyar (6-0 al Canals Promeses) i segueix amb un punt d’avantatge.

CF Agullent 1 – 0 PD Ayorense:

L’Agullent fa gaudir als seus amb la seua sexta victòria seguida

A l’equip entrenat per Sergio Francés ‘Pete’ se li quedarà curta la temporada, ja que està acabant en plena forma i amb uns números de haver pogut lluitar per un objectiu superior. En aquesta ocasió van guanyar just a l’equip que tenen per davant en la classificació, al quart, i ho van fer oferint molt bona imatge en un duel molt dur i intens davant un Ayorense que també ho va donar tot des del primer minut a l’últim, fent tots dos equips que els aficionats que es van donar cita gaudiren d’un gran encontre.

L’Agullent va aconseguir neutralitzar el joc ofensiu del rival al mateix temps que aconseguia arribar amb molt de perill a l’àrea contraria, però unes vegades per falta d’encert i altres perquè el porter visitant va estar molt encertat, el marcador no es va inaugurar fins al minut 67, quan Óscar va finalitzar de tir creuat des de dins l’àrea una gran jugada col·lectiva en la que l’assistència la va fer Elies. Nova victòria i nou partit impecable en defensa per a l’Agullent.

CF Aielo 0 – 1 CD Enguera B:

Un tir llunyà desequilibra un mal partit en el que es reclama alineació indeguda

La intensa calor va ser molt protagonista en un duel en el que el ritme va ser molt lent. Els de Rafa Cebrián de nou van afrontar la cita justos d’efectius i aquesta vegada ho van notar molt. Durant el primer temps si que van aconseguir fer varies triangulacions, mentre que Cristian i Carlos, per partida doble, van ser els que van gaudir d’ocasions, mentre que l’Enguera B no va inquietar la porteria local.

En el segon temps poc van canviar les coses, l’Aielo va intentar entrar per bandes però tampoc ho va acabar d’aconseguir, això sí, Manu va tindre una grandíssima ocasió que va salvar el porter de forma miraculosa, mentre que José Cabida també va tindre la seua, però el que va marcar va ser el filial en el minut 81 gràcies a un tir llunyà. Ja no va poder reaccionar un Aielo que té previst reclamar alineació indeguda de diverses fitxes de l’Enguera B en aquest encontre.

Ontinyent 1931 CF B 6 – 0 CF At. Muro:

Golejada per a proclamar-se campió i assegurar-se l’ascens

Després de la dura derrota de la setmana passada, el conjunt filial aquesta vegada no va fallar i va guanyar amb molta superioritat al seu rival per assegurar-se de forma matemàtica la primera posició i convertir-se aixina en equip de Primera Regional per a la propera temporada. Tot això en un duel que van dominar, encara que entre els nervis, i que els de Muro, que són quarts per la cua, dins de la seua inferioritat es va mostrar ben plantat pel centre del camp, però aquest duel que no va demostrar el nivell de la categoria ni l’ofert durant tot el curs per l’Ontinyent 1931 B, que ha tingut que treballar moltíssim per a guanyar amb dos jornades d’antelació una lliga molt més exigent del que alguns poden pensar ja que hi havia diversos candidats a pugnar per un ascens que en aquestes categories sols aconsegueix un equip per grup.

De totes formes, la gran quantitat d’aficionats que no va voler pedres aquest nou ascens del club, el quint en tres temporades (sumant-se aquest del filial als dos del primer equip i del Juvenil), van gaudir moltíssim d’un encontre que va anar 4-0 al descans. Pau Tormo marcava el primer després d’internar-se amb una diagonal des de banda dreta, fent pràcticament el mateix Diego Asensi en el segon, però entrant des de l’esquerre. Ángel Galán va regatejar en mig del camp per a plantar-se davant el porter i fer el tercer, mentre que Orquín, que va desaprofitar un penal, va fer el quart després d’una contra. En el segon temps van tindre minuts jugadors del juvenil, marcant Cefe Micó els altres dos gols, un molt bonic amb un remat llunyà, i altre després d’una centrada d’Edwin.

Muro CF B 4 – 2 CDF Bocairent:

Dos gols molt matiners fan impossible la remuntada

Abans del quart d’hora ja perdia el Bocairent en La Llometa i això va determinar molt l’encontre, pagant molt car el no sortir al camp ben endollats i rebent un gol al primer minut i el segon en el 12. Poc a poc els de La Vall d’Albaida van anar entrant en l’encontre i Fernando va fer un gran gol des de fora de l’àrea al minut 28, mentre que abans del descans, en el 42’,  Josep empatava amb un bon remat de cap.

D’aquesta forma, tot tornava a començar de cara al segon temps, i els d’Isidro Borderia a més van sortir amb la lliçó ben apresa, anant a per totes en busca d’acabar donant-li la volta al marcador, però no van aprofitar la gran quantitat d’ocasions que van tenir i el Muro B, en dos contres en els últims minuts, una en el 80’ i l’altra en el 85’, es va endur la victòria, assegurant-se d’aquesta forma que el Bocairent, que és octau, ja no li puga llevar la sèptima posició.