13.3 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsBàsquetUn triple importantíssim de Nacho Castelló deixa a l'Eset Ontinet a un...

Un triple importantíssim de Nacho Castelló deixa a l’Eset Ontinet a un pas de la Final Four (57-59)

L’Eset Ontinet va aconseguir una victòria clau a la fase d’ascens a la Lliga EBA a un partit molt sofrit enfront del CB La Vila. El conjunt de Saúl Blanco va fer una bona primera part. En canvi, a la segona l’equip va baixar la intensitat, i no va ser fins als últims segons quan un triple de Nacho Castelló els va donar la tranquil·litat necessària per a guanyar un partit clau.

Tot i no jugar-se res, La Vila va fer un partit molt seriós posant en dificultats a l’Eset Ontinet. El primer quart no va poder ser més igualat, ja que va acabar amb un empat a 18 punts. Al segon, els ontinyentins van millorar agafant un avantatge de 7 unitats. Així, l’Eset se n’anava al descans per davant al marcador (29-36).

Nacho Castelló va fer un triple que deixa a l’Eset molt a prop de la Final Four

En tornar de la pausa, el conjunt de la Vall d’Albaida va baixar molt notablement el seu ritme. El CB La Vila va aprofitar aquesta condició per a remuntar un encontre que es posava molt igualat. “Ens va costar anotar, i ells, tot i tindre baixes importants, la resta de jugadors van donar un pas endavant”, assegurava Saúl Blanco, entrenador de l’Eset Ontinet. El tercer quart va finalitzar 48-46 per als locals.

El partit arribava al final amb un marcador igualadíssim. Quan faltaven 40 segons per al final, Nacho Castelló va fer un triple que posava terra pel mig que donava la victòria als visitants, ja que als últims minuts tan sols van haver de gestionar aquest avantatge. Amb aquest trepidant final, el partit finalitzava amb una victòria de 57 a 59 per als col·legials.

Ara, l’Eset tan sols pensa en l’últim partit de lliga que serà el pròxim 15 de maig al Pavelló Fernando Rubio. Així, si els ontinyentins guanyen al Miarco Petraher estaran amb total seguretat a l’anhelada Final Four.